Sabadell

Era per guanyar-lo

Sabadell. Els arlequinats deixen escapar una gran ocasió de trencar la mala ratxa a domicili contra un equip ple de baixes i que no va proposar gaire més que la intensitat del primer quart d'hora

sabadell0


osasuna0


El Sabadell no es pot permetre deixar escapar més oportunitats com la d'ahir a fora de casa si vol arribar als 50 punts. Per assolir la salvació cal ser sòlid a casa, però es necessita arreplegar alguna victòria de tant en tant (només n'ha aconseguit una), i ahir no va saber ser millor que un rival que queia a trossos. L'Osasuna arribava al partit amb només onze dorsals del primer equip en la convocatòria, i no va proposar gaire més que la intensitat habitual que propulsa a El Sadar en els primers quinze minuts. El Sabadell va sobreviure, però li va faltar més continuïtat en el seu joc per obtenir els tres punts i sortir definitivament del descens –avui no ho farà.

El Sabadell tenia clar que en els primers instants no li quedava res més que obrir el paraigua i esperar que la tempesta amainés. L'Osasuna va tenir uns primers quinze minuts d'una rauxa impressionant amb un Sadar que era un clam cada vegada que el seu equip traspassava els tres quarts de camp. Però el Sabadell va saber patir, va concedir un parell de córners i Nauzet no va haver d'intervenir gaire. Així van anar passant els minuts i el Sabadell, de mica en mica, anava avançant metres. Tot i això, els d'Àlex Garcia mai van tenir amb rotunditat la possessió de la pilota, fet que va provocar que el partit es convertís en un anada i tornada que cap dels dos va aprofitar. Hi va estar a punt Marquitos, ja al final de la primera meitat, quan va estimbar la pilota al travesser en una jugada personal amb molts espais. Poc després, Nino tampoc va encertar amb el gol dins l'àrea en una ocasió força clara.

Canvis infructuosos

La segona meitat va començar amb molta més concreció a les zones de perill. Nauzet i Santamaría van intervenir en rematades de Kodro i Benja, però va ser l'Osasuna el que va acabar dominant el matx. Els canvis d'Àlex Garcia van obligar l'equip a fer una passa enrere (va treure Eguaras, el propiciador dels contraatacs, en el 76', i Benja, el fixador dels centrals, en el 82') i a partir d'aquí, el Sabadell va tornar a treure l'esperit de supervivència de l'inici. L'Osasuna va acabar tenint tres ocasions per marcar, però també li va faltar l'encert dels grans equips en els últims metres.

OSASUNA: Santamaría; Echaide, Miguel Flaño, Vujadinovic, Javi Flaño; De las Cuevas, Olavide (José Garcia, 79'), Merino, Torres (Onwu, 87'); Kodro (Berenguer, 65') i Nino. SABADELL: Nauzet; Cristian Garcia, Kiko Olivas, Carlos Hernández, Riau; Yeray, Hidalgo, Eguaras (Hervás, 76'); Marcos (Gato, 66'), Benja (Sotan, 82') i Collantes. ÀRBITRE: Sagués Oscoz. T.G.: als locals Vujadinovic, Torres; als visitants Carlos Hernández, Riau i Yeray. PÚBLIC: 13.092 espectadors a El Sadar.
Hem fet, no sé si molt més, però sí més que ells per aconseguir la victòria
Jan Urban
entrenador de l'osasuna
Hem sabut patir, i ens n'anem molt contents amb el punt aconseguit en un camp tan difícil
Íñigo Eguaras
migcampista del sabadell
El punt és bo per les ocasions dels dos equips. A més, és positiu deixar la porteria a zero
Àlex Garcia
entrenador del sabadell

Manu Lanzarote dóna les culpes al Sabadell

Durant el partit, Manu Lanzarote va tornar a piular a les xarxes socials sobre el seu futur i va donar directament les culpes al Sabadell pel seu no-fitxatge. “Si no vaig cedit al Sabadell és perquè no sóc la seva prioritat. El meu actual club i el meu representant estaven ajudant en tot per tornar”, va explicar l'extrem esquerrà en el seu compte de Twitter. El Sabadell ara mateix està centrat a incorporar dos jugadors: Aníbal Zurdo i Clerc, i està buscant els diners. “Si Manu Lanzarote es posés al nostre abast econòmic, és clar que seria una prioritat per a nosaltres”, va respondre Ignasi Lúquez, vicepresident primer del conjunt arlequinat, que també va afirmar que l'arribada d'Aníbal a Sabadell està molt a prop. El Sabadell està tenint molts problemes per trobar els recursos per fer arribar nous fitxatges. De fet, Keisuke Sakamoto només va posar una part (uns 25.000 euros) del total que l'entitat està pagant de la fitxa de Benja (uns 50.000 euros).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)