Sabadell

Necessitat de cares noves

Sabadell. Els arlequinats esperen les arribades d'Aníbal i Clerc aquesta setmana, mentre Longás i Juanjo Ciércoles milloren en la recuperació de les respectives lesions al genoll

El Sabadell va tancar la primera volta com a penúltim classificat amb només 20 punts. L'objectiu ara, doncs, són els 30 punts que en aquest primer tram només han aconseguit de l'Alcorcón, novè classificat, cap amunt per arribar a la salvació. Per fer-los, els arlequinats s'encomanaran a les cares noves que puguin arreplegar en aquest tram de temporada ara que s'albira la recuperació d'homes clau i l'arribada immediata dels dos fitxatges demanats.

Per començar, el Sabadell necessita recuperar com abans millor dos homes clau que estan lesionats: Juanjo i Longás. “El més important és que es recuperin bé perquè són dos jugadors que fa temps que estan lesionats”, afirmava Àlex Garcia, que enumerava el gran avantatge que, per ell, aporten aquests dos homes: “Podran donar competència dins el grup i així augmentar el nivell.” Juanjo, a poc a poc, va acumulant entrenaments, i a Longás cada vegada se'l veu més a prop d'exercitar-se amb els companys. L'aragonès podria tornar amb el grup cap al febrer. Tots dos van ser operats del cartílag, una zona molt delicada de recuperar com s'està demostrant amb Ciércoles.

Els fitxatges

Deu dies abans que es tanqui el mercat d'hivern, el Sabadell no pot allargar gaire més les arribades d'Aníbal i Clerc. “Sóc optimista amb els dos fitxatges”, explica Ignasi Lúquez, que veu més a prop l'arribada del davanter propietat del Cruz Azul: “Només queden uns petits detalls econòmics perquè arribi.” Garcia, d'altra banda, espera l'arribada com abans millor per integrar els dos jugadors a la dinàmica del grup: “S'ha de veure exactament en quin estat arriben perquè són jugadors que no solen jugar gaire”, explicava el tècnic.

De moment, el Sabadell no es planteja cap més incorporació tot i la declaració d'intencions de Manu Lanzarote. L'economia arlequinada no permet gaires més incorporacions. “Si vingués a cost 0, s'estaria entrenant avui mateix”, explica Lúquez.

Tamudo, per a la recta final de la temporada

La lesió de menisc que es va fer Raúl Tamudo va trencar la bona sintonia que estava tenint el davanter de Santa Coloma amb el gol. El Sabadell s'ha reforçat amb Benja i té previst fer-ho amb Aníbal, perquè no compten que Tamudo es rehabiliti fins al tram final de la temporada (cap al març o l'abril).

La principal incògnita és, a amb tants fitxatges, què passarà amb Juanto Ortuño. El de Iecla fa dues setmanes que es va recuperar de la lesió i ni contra l'Sporting ni contra l'Osasuna va ser convocat per Àlex Garcia. El davanter no està a gust
a Sabadell i sembla que el tècnic tampoc compta amb ell.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)