Sabadell

Millorar a camp contrari, una eterna aspiració

2a divisió A. El Sabadell ha estat fins ara el segon visitant més dèbil amb 5 punts sumats, i espera aconseguir més bons números en la segona volta

Després d'empatar en un feu complicat com el de l'Osasuna, un rival que tot i el seu renom i el pes de la seva història era factible, el Sabadell va encadenar la seva sisena visita sense guanyar. Els d'Àlex Garcia, que només han aconseguit una victòria a domicili aquest curs, són, juntament amb el Leganés, el segon visitant més dèbil (5 punts), després del Tenerife, que n'ha sumat 4. Un dels objectius que té l'equip amb vista a la segona volta, més enllà de mostrar la imatge de solidesa de la temporada passada a la Nova Creu Alta, és obtenir una major recompensa de les seves visites. Vaja, una fita que s'acumula, ja que els arlequinats no han aconseguit una bona línia de resultats a camp contrari des que van tornar a segona A.

La segona volta, això sí, comença amb una fita d'allò més complicada, ja que si els vallesans volien iniciar la remuntada com a visitants, pocs rivals són més difícils que un Betis en efervescència. El Benito Villamarín, que és el segon camp més complicat de la categoria, espera els homes d'Àlex Garcia. Al seu feu, el pròxim rival del Sabadell només hi ha cedit un parell de derrotes, contra l'Albacete al setembre (0-1) i contra l'Alavés a finals de novembre (1-2). Des d'aquesta darrera ensopegada, el Betis ha encadenat tres triomfs a casa.

Amb vista a preparar la visita de dissabte vinent al Benito Villamarín (18 h), el tècnic arlequinat ja va tenir diumenge passat el primer contratemps. En la sessió d'entrenament posterior al partit disputat Pamplona, el migcampista Javi Hervás es va fer un una ruptura fibril·lar a l'adductor de la cuixa esquerra.

Aníbal Zurdo va aterrar ahir

L'arribada del davanter Aníbal Zurdo al Sabadell és, si no hi ha cap contratemps que ho torci, una qüestió d'hores. L'experimentat atacant madrileny d'origen mexicà va fer ahir el viatge entre el continent americà i l'europeu. Va ser ell mateix qui, a través de Twitter, va publicar una foto de la seva arribada a Madrid. L'acord entre el Cruz Azul mexicà i el Sabadell està gairebé fet i s'hauria de tancar en les pròximes hores. Amb la seva arribada, la prioritat del mercat d'hivern, reforçar la punta de llança, quedaria coberta, ja que la incorporació d'Aníbal se sumarà a la de Benja de fa dues setmanes. D'altra banda, també s'espera tancar pròximament la incorporació de Clerc.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)