Sabadell

La volta al món en 37 dies

Sabadell. El fitxatge d'Aníbal es va demorar més del compte per una negociació a tres bandes entre Mèxic, Japó i Catalunya. La cessió de Clerc es complica però el club confia que arribarà

Dissabte, en el cotxe que portava el vicepresident Ignasi Lúquez, el director esportiu José Antonio Gordillo i el conseller Antoni Reguant de Sabadell cap a Pamplona (per veure el seu equip davant l'Osasuna), es veia molt negre el fitxatge d'Aníbal pel Sabadell. I això que dos dies abans tant el jugador com l'entitat donaven per feta la cessió del davanter propietat del Cruz Azul mexicà. “Aleshores Toni Reguant va treure la seva calculadora i ho va solucionar”, explicava ahir Gordillo, alleugerit un cop plasmada la signatura.

I aquest només van ser els últims moments d'una negociació que ha durat 37 dies i que ha creuat tot el món. “Ha estat molt llarga l'espera perquè entre altres coses jo era a Mèxic, el president al Japó i Gordillo i Lúquez a Sabadell. Tanta combinació no ha estat fàcil”, explicava el davanter que, escapant-se-li el riure juntament amb Lúquez i Gordillo explicava els moments que han viscut: “Hi han hagut dies que els hi deia ‘demà agafo l'avió', després no. Un altre dia que sí...”, afirmava el davanter. “Ha estat una muntanya russa”, resumia Gordillo.

I Clerc?

Gairebé una cinquantena de persones –50 més que amb Benja– van aclamar a la Nova Creu Alta AníbalZurdo que podria no ser l'últim fitxatge: “Se'ns ha complicat la cessió de Clerc però al mateix temps crec que l'aconseguirem”, explicava el director esportiu arlequinat que va reconèixer que les diferències que separen als dos clubs ara mateix són econòmiques.

LES REACCIONS

L'espera ha estat molt llarga perquè entre altres coses jo era a Mèxic, el president al Japó i Gordillo i Lúquez a Sabadell
He d'agrair les mostres de suport que m'han enviat l'afició del Sabadell en tot moment
Aníbal Zurdo
davanter del sabadell
Se'ns ha complicat la cessió de Clerc però al mateix temps crec que l'acabarem aconseguint
José Antonio Gordillo
director esportiu del sabadell

“Si Lanza vol, demà el signo pel curs vinent”

El director esportiu també va sortir al pas sobre la polèmica que va obrir Manu Lanzarote, ja jugador de l'Alavés, acusant al Sabadell del seu no-fitxatge. “Fa uns dies surt l'opció de portar-lo per en unes quantitats que són impossibles per nosaltres”, afirmava Gordillo que reclamava la prioritat de portar Aníbal: “Portàvem tant de temps negociant per Aníbal que el poc que podíem gastar era per ell”.

Gordillo va negar que al Sabadell no l'interessés un jugador com Manu Lanza: “Al primer jugador que jo truco al juny per veure si pot venir és a ell. I el seu representant em diu que si surt de l'Espanyol és per anar a l'estranger”, explicava i concloïa: “Si ell vol venir, jo demà mateix li signo un contracte per la temporada vinent”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)