Sabadell

Un fitxatge de 37 dies a través de tres continents

Sabadell. El fitxatge d'Aníbal es va demorar més del compte per una negociació a tres bandes entre Mèxic, Japó i Catalunya. La cessió del lateral esquerrà Carlos Clerc es complica, però el club confia que arribarà

Dissabte, al cotxe que portava el vicepresident Ignasi Lúquez, el director esportiu José Antonio Gordillo i el conseller Antoni Reguant de Sabadell cap a Pamplona (per veure el seu equip contra l'Osasuna), es veia molt negre el fitxatge d'Aníbal pel Sabadell. I això que, dos dies abans, tant el jugador com l'entitat donaven per feta la cessió del davanter propietat del Cruz Azul mexicà. “Aleshores, Toni Reguant va treure la seva calculadora i ho va solucionar”, explicava ahir Gordillo, alleujat un cop plasmada la signatura.

I aquests només van ser els últims moments d'una negociació que ha durat 37 dies i que ha creuat tot el món. “L'espera ha estat molt llarga, perquè, entre altres coses, jo era a Mèxic; el president, al Japó, i Gordillo i Lúquez, a Sabadell. Tanta combinació no ha estat fàcil”, explicava el davanter, que, escapant-se-li el riure, juntament amb Lúquez i Gordillo, explicava els moments que han viscut: “Hi ha hagut dies que els deia «demà agafo l'avió», després que no. Un altre dia que sí...”, afirmava el davanter. “Ha estat una muntanya russa”, resumia Gordillo.

I Clerc?

Una cinquantena de persones –50 més que amb Benja– van aclamar a la Creu Alta Aníbal Zurdo, que podria no ser l'últim fitxatge: “Se'ns ha complicat la cessió de Clerc, però al mateix temps crec que l'aconseguirem”, explicava el director esportiu arlequinat, que va reconèixer que les diferències que separen els dos clubs ara mateix són econòmiques.

LES REACCIONS

L'espera ha estat molt llarga, perquè, entre altres coses, jo era a Mèxic; el president, al Japó, i Gordillo i Lúquez, a Sabadell
He d'agrair les mostres de suport que m'ha enviat l'afició del Sabadell en tot moment
Aníbal Zurdo
davanter del sabadell
Se'ns ha complicat la cessió de Clerc, però al mateix temps crec que l'acabarem aconseguint
José Antonio Gordillo
director esportiu del sabadell

“Si Lanza vol, demà el signo per al curs vinent”

El director esportiu també va posar fre a la polèmica que va obrir Manu Lanzarote, ja jugador de l'Alavés, acusant el Sabadell del seu no-fitxatge. “Fa uns dies va sortir l'opció de portar-lo per unes quantitats que són impossibles per a nosaltres”, va explicar Gordillo, que va assenyalar, a més, la prioritat del fitxatge d'Aníbal: “Feia tant de temps que negociàvem per Aníbal que el poc que podíem gastar era per ell.”

Gordillo va negar que al Sabadell no li interessés un jugador com Manu Lanza: “El primer jugador a qui vaig trucar al juny per veure si podia venir és ell. I el seu representant em va dir que si sortia de l'Espanyol era per anar a l'estranger.” “Si ell vol venir, jo demà mateix li signo un contracte per al curs vinent”, va concloure.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)