Sabadell

Tapats fins a les orelles

Sabadell. Els arlequinats, penúltims classificats a dos punts de la salvació, es preparen per al vendaval ofensiu en què s'ha convertit el Betis des de l'entrada de Pepe Mel a la banqueta

No hi ha gaire confiança en l'entorn arlequinat per obtenir el botí al Benito Villamarín. El Sabadell, segon per la cua i un dels pitjors visitants de la categoria, visita l'equip que més en forma està, ara en posicions de descens. El Betis, que amb la tornada de Pepe Mel ha desplegat tot el potencial ofensiu, ha tornat a engrescar la seva gent i això fa por a un Sabadell que va ser incapaç la setmana passada de superar un debilitat Osasuna.

El principal argument que té el Sabadell per contrarestar tota la potència bètica és la millora defensiva. Comença a veure's el segell d'Àlex García, que dirigeix un equip molt ordenat tàcticament. “No vull ser malastruc i dir que hem millorat defensivament i després anar al Villamarín i que sortim golejats”, feia broma el tècnic del Sabadell. “Però sí, avui divendres a les 12.45 h, crec que hem millorat el to defensiu i l'equilibri l'hem trobat. Ara falta millorar i que no sigui una millora d'un dia”, hi va afegir.

Torna Juanjo

El cos tècnic considerava que Juanjo Ciércoles havia de fer una setmana sencera d'entrenaments amb l'equip per poder entrar en la convocatòria i el migcampista s'ha sentit tan bé que apunta a la titularitat –“Si me l'emporto és perquè el veig de titular”, va dir Garcia–. Les altes no acaben aquí, perquè Aníbal també va entrar en els 18 convocats tot i no tenir el trànsfer (esperen rebre'l avui). Això sí, els arlequinats tornen a tenir un carro de baixes: Hervás amb un trencament a l'adductor que el mantindrà fora dues setmanes; Gato també ha caigut per una elongació al recte anterior; Riau pels problemes al genoll, i, a més, hi ha les ja habituals baixes de Tamudo,Crespí i Longás. Per tot plegat, els arlequinats pensen gairebé tant en el decisiu partit contra el Barça B de la setmana que ve com en el d'avui al Villamarín. “Ja he comentat diverses vegades que la permanència estarà a casa. Sense deixar el partit del Betis, el tenim ja al cap el partit del Barça, sobretot per refermar la sensació d'equip”, explicava el tècnic. No hi ha por contra el Betis, però hi ha realisme sobre el que pot fer aquest equip: “No desmentirem que el Betis és molt bon equip. Però sí, en els partits s'ha de competir i no ens rendirem abans de començar.”

LES REACCIONS

No desmentirem que el Betis ha guanyat potencial ofensiu darrerament
Àlex García
entrenador del sabadell
No és cap partit de tràmit. Hem de respectar el Sabadell perquè ens pot fer mal
Pepe Mel
entrenador del betis

García, satisfet de l'arribada d'Aníbal Zurdo

Com va passar amb Benja, Aníbal ha estat convocat només d'arribar. El futbolista es va entrenar dimecres en solitari i n'ha fet prou amb dues sessions per convèncer el tècnic que ha de ser entre els 18 escollits. “Recuperar jugadors que fan tant per venir és importantíssim”, va explicar García, que durant les negociacions va mantenir contacte amb ell: “Aquest Nadal gairebé he parlat més amb Aníbal que amb la meva dona.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)