2a divisió A

Un nou objectiu al sarró

A per la tercera. Coro, secundat per la resta de la plantilla, reconeix que s'han tret un pes de sobre després d'obtenir el segon triomf seguit per primer cop des que ha començat el curs. Contra el Mallorca B, els olotins en volen un més

L'Olot va aconseguir la tan desitjada segona victòria consecutiva per primer cop des que ha començat el curs. Va ser a la setena oportunitat, després d'enllaçar triomfs al camp de l'Espanyol B (2-3) i a casa contra el Saragossa B (2-1), tots dos enfrontaments amb un factor comú, i és que els garrotxins van haver d'aixecar un marcador en contra –davant el filial blanc-i-blau un 2-0 des del minut 40 i contra els aragonesos un 0-1 des del 30'–: “Fa molt de temps que parlàvem d'enllaçar les dues victòries. Potser no perdíem sempre després d'aconseguir el triomf, però és molt important moralment”, explicava David Corominas al final del partit al municipal.

La petita fita que volia aconseguir el conjunt olotí es podria veure incrementada pel que fa a mèrits en el següent partit contra el Mallorca B. I és que obtenir una bona sèrie de resultats era vital per canviar l'estat d'ànim de l'entorn i tot el club garrotxí: “Només pensem en sumar els tres punts contra el Mallorca B, res més. No mirem ni amunt ni avall. Pensem en el següent partit i prou”, sentenciava Coro, que ha hagut de desplaçar-se de la banda al centre de l'atac per substituir Uri Santos, lesionat d'un turmell, i acompanyar Carlos. El resultat ha estat contundent: dues victòries i sis punts clau per escalar posicions.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)