Sabadell

Avui es farà oficial la cessió del lateral Carlos Clerc

Sabadell. L'Espanyol i el conjunt arlequinat van tancar ahir els detalls de la cessió, efectiva després de la sortida d'Aridai. No seran els últims moviments en el mercat d'hivern

El Sabadell i l'Espanyol van tancar ahir les diferències contractuals que els separaven des de feia alguns dies per la cessió de Clerc. Tot i que hi havia molts clubs interessats i que hi posaven més diners que el conjunt arlequinat, els blanc-i-blaus s'han hagut de rendir a la voluntat del jugador. Clerc, vist amb assiduïtat durant el primer tram de temporada a la Nova Creu Alta, només volia marxar cedit al Sabadell i des de feia setmanes pressionava en aquest sentit.

Des de mitjan desembre que el director esportiu José Antonio Gordillo ha estat negociant amb Òscar Perarnau, el seu homòleg a l'Espanyol. L'entesa econòmica, pel que fa al pagament d'una part de la fitxa del jugador, era el que barrava la tornada de Clerc, que va viure els millors moments del conjunt arlequinat la temporada passada. El lateral va quedar a les portes de jugar la promoció d'ascens, ja que va arribar a mitjan curs passat, en circumstàncies similars. L'arribada del badaloní aportarà més competència en una posició, la del lateral esquerre, ara mateix molt per sota del que s'esperava. Riau està sent titular amb molèsties al genoll –segurament s'haurà d'operar del cartílag– i Espasandín no acaba de rendir al nivell que s'esperava tot i que va ser renovat fins al 2017.

Aridai marxa

Tot això s'ha pogut fer efectiu per la marxa d'Aridai Cabrera, confirmada pel club ahir al matí, en direcció a l'Huracán. Malgrat que l'extrem va rebre ofertes d'altres equips de segona A, va prioritzar l'aposta de l'adinerat club, que és el tercer classificat del grup tercer de la categoria de bronze. Aridai, doncs, marxa amb molts partits (17 de 22 disputats), però amb males sensacions. El canari va demanar ell mateix marxar perquè no s'hi sentia còmode.

Sembla que aquests dos no seran els últims moviments de mercat del Sabadell. Els arlequinats estan a punt de tancar la cessió del quart central, David Costas, cedit a cost zero pel Celta. Igual que amb Clerc i Aníbal, el jugador vol anar al Sabadell.

D'altra banda, també hi ha projectada una sortida. Juanto està rebent ofertes de diversos clubs de segona A i de segona B, entre els quals figura el Lleida. Tot i que el club no té necessitat de deixar-lo marxar, arribats a un acord, concedirà la baixa.

CLERC

Des de mitjan desembre, els dos clubs estaven parlant de la cessió

ARIDAI

Ha jugat disset partits, però no ha tingut un bon rendiment, i va demanar marxar

COSTAS I JUANTO

Negocien per la cessió del central, mentre alguns equips pregunten pel murcià
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)