Sabadell

Un rival directe per agafar aire

Sabadell. L'equip arlequinat afronta el duel contra el Barça conscient que pot marcar el futur: una derrota enfosquiria el panorama

“És un partit vital i només ens valdrà guanyar.” Això és el que pensa la plantilla del Sabadell del duel de dissabte contra el Barça B, un rival directe en la lluita per fugir de la zona perillosa. Així ho va exposar almenys un dels homes més bregats de l'equip, Cristian García, que és conscient que una derrota contra el filial blaugrana faria que el panorama s'enfosquís encara més. “El partit serà una autèntica final, el Barça B és qui marca el descens i es tracta d'un rival directe”, va afirmar el lateral vallesà, que té molt clar que cal agafar aire: “Necessitem guanyar per la confiança i també per afrontar millor el que queda de lliga, que serà una travessia.”

La situació mental del pròxim rival, d'altra banda, és similar a la del Sabadell o fins i tot més angoixant. Saber controlar millor l'estat anímic, doncs, pot ser determinant, tal com detalla Cristian: “El Barça B té la pressió de guanyar i els xavals la poden notar una mica. Això sí, tots dos equips estem en la mateixa situació, sabem que és una final i volem guanyar per afrontar la setmana que ve més tranquils i respirar una mica.” D'altra banda, el lateral es va congratular dels reforços que ha fet el club en el mercat d'hivern: “Tot el que sumi benvingut sigui. A més, ens aportaran més qualitat.”

LA FRASE

El partit contra el Barça B serà vital, el rival és qui marca el descens i només ens valdrà la victòria
Cristian García
LATERAL DEL SABADELL
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)