Sabadell

La força del Twitter

Sabadell. Clerc va decidir que només volia vestir d'arlequinat pel suport de l'afició arlequinada a través de les xarxes socials

Carlos Clerc es va tornar a posar ahir la samarreta arlequinada sis mesos després de l'última vegada. “Si no hagués estat per ell, no el tindríem aquí amb nosaltres”, deia el director esportiu, José Antonio Gordillo. De nou, el lateral ha tornat al Sabadell com a cedit procedent de l'Espanyol, i va agrair les mostres de suport que li va donar l'afició vallesana a través del Twitter.

“Hi havia altres equips interessats en mi, però vaig donar la meva paraula i el meu pensament era aquí, al Sabadell”, va explicar Clerc, que va reconèixer que un dels factors que havien fet decantar la seva arribada havia estat la insistència de l'afició: “En cap lloc estaré millor que aquí. La connexió amb l'afició és molt especial, molta gent arlequinada m'ha enviat missatges pel Twitter mostrant-me estima.”

Disponible

Clerc ja podria jugar aquest dissabte si Àlex García ho veu convenient. El lateral fa dos dies que s'entrena amb els seus companys i sembla que ara mateix no té gaire competència al lateral perquè Riau continua amb molèsties i Espasandín no acaba de rendir a bon nivell.

En tot cas, contra el Barça B podran jugar els tres fitxatges, de qui la directiva “està molt satisfeta”, tal com va dir el conseller Reguant. I encara en podria arribar un altre, si s'aconsegueix el central David Costas: “Espero que se solucioni en les pròximes hores. La dificultat, com és habitual, és la nostra economia però el jugador vol venir”, explicava Gordillo.

Hi ha ofertes per Juanto

El Sabadell deixa oberta la porta a Juanto Ortuño perquè marxi. Els arlequinats van reconèixer ahir que havien rebut diverses ofertes pel davanter de Iecla. “El seu representant sap el que pensem d'ell”, va dir José Antonio Gordillo, que espera algun moviment de part del jugador si és que vol marxar: “Hem rebut propostes de diversos clubs i clubs molt interessants.” Amb l'arribada de Benja i Aníbal, Juanto està relegat a un segon pla, i més quan ja fa algunes jornades que no entra ni en la llista de convocats.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)