2a divisió A

Mercat de mínims

El Girona tanca per primera vegada des que és a segona A un mercat d'hivern sense fer moviments i esquiva el perill de perdre algun home de pes i veure afeblit el nivell de l'equip

Va prescindir a mitja tarda d'Óscar Rico (Reus) i va buscar, sense èxit, un darrer reforç d'última hora

El Girona no havia tancat cap mercat d'hivern, des que es va instal·lar a segona A, sense fer moviments. L'excepció es va ratificar ahir a la nit, i l'absència de notícies als despatxos de Montilivi va ser una bona notícia, com a mínim per a l'àrea esportiva. Perquè, assumit des de fa temps que no hi havia marge per plantejar-se entrades, el neguit era perdre algun dels puntals de l'equip, cosa que hauria afeblit el nivell competitiu d'una plantilla que s'està barallant, a dalt de tot, amb els clubs més potents de la categoria. Pablo Machín, tal com havia expressat més d'una vegada, veu satisfeta la voluntat d'acabar la temporada amb els mateixos jugadors que la van començar i que s'estan guanyant el dret de somiar. Hi havia el perill que marxessin Lejeune o Sandaza o algun dels homes importants, però hi havia ben pocs clubs –o cap– disposats a rascar-se la butxaca el darrer dia.

Carpetes obertes

A Llagostera, el mercat d'hivern es va viure de manera força més intensa que a Montilivi. D'entrada, perquè van arribar a l'últim dia havent fet ja moviments, l'últim la baixa d'Óscar Rico. I sobretot, perquè van viure les últimes hores pendents de la possibilitat d'acabar de reforçar l'equip.Alsina i els secretaris tècnics del club Òscar Álvarez i Gerard Escoda van intentar fer una última incorporació a través d'una cessió procedent d'un primera. Es va intentar fins poc abans de la mitjanit, però quan faltava una mitja hora perquè la LFP abaixés la persiana, el club llagosterenc va desistir. S'ha quedat amb les dues cessions del Còrdova: Arturo (jugava a l'Alcorcón) i Samu de los Reyes (al Lugo).

Una baixa previsible

En l'últim dia de mercat de fitxatges a Llagostera es va confirmar la sortida d'Óscar Rico, un moviment que era previsible des de feia setmanes. El cos tècnic blaugrana ja va comunicar a l'extrem alacantí que si trobava una opció que li era interessant per marxar i tenir més minuts, tenia la porta oberta. Finalment, Rico ha acceptat la proposta del Reus i ahir va rescindir amb els llagosterencs. Tot i ser dels jugadors més utilitzats en l'inici de curs –va participar en sis de les set primeres jornades amb Castillejo–, un seguit de lesions musculars li van restar molt protagonisme. De fet, Óscar Rico no ha arribat a debutar en competició oficial des que Lluís Carrillo i Oriol Alsina són a la banqueta. Rico és la segona sortida del Llagostera en el mercat d'hivern, ja que Robert Simón ha estat cedit a l'Olot.

El Sabadell, quiet

El Sabadell finalment no va poder lligar el fitxatge del central David Costas. La direcció esportiva era molt optimista amb l'arribada del central cedit pel Celta, però el conjunt gallec no el va deixar sortir. Un imminent canvi d'entrenador –Berizzo està a la corda fluixa i el podria substituir el sabadellenc Òscar Garcia Junyent– ha impedit la sortida del jugador, que veia de molt bons ull jugar a la Nova Creu Alta. Tampoc es va produir l'esperada sortida de Juanto. El davanter de Iecla va refusar una oferta de l'Oviedo, entre d'altres equips capdavanters de la categoria de bronze, per continuar buscant una oportunitat amb Àlex García, que fa tres partits que no el convoca.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)