Sabadell

Ni amb un nou entrenador

Sabadell. Els arlequinats buscaven el mateix efecte que el curs passat destituint Miquel Olmo per Àlex Garcia, però l'equip no ha reaccionat. El tècnic de Cornellà es jugarà el càrrec a Sòria

Aquesta temporada el Sabadell va repetir fórmula acomiadant un entrenador pels volts de la jornada 15. L'any passat li va funcionar amb el relleu de Miquel Olmo per Salamero, però enguany el canvi d'Àlex Garcia pel terrassenc no ha donat els resultats esperats. El bagatge amb el tècnic de Cornellà de Llobregat (6 punts de 27 en lliga) ha obligat el club a presentar-li un ultimàtum de cara al partit a Sòria. Al Sabadell ja només li val la victòria i així li ho van fer saber a l'entrenador, que serà acomiadat si no guanya contra el Numància (diumenge, 17 h).

Els números amb Àlex Garcia no han estat gens bons. L'equip s'ha enfonsat en la cua de la classificació, ja que només ha estat capaç de guanyar un partit (contra el Recreativo a casa i in extremis) quan amb Olmo el Sabadell va trepitjar el descens en només una ocasió. “Aquesta situació em preocupa molt més pels jugadors que no per mi”, afirmava el tècnic, dissabte, després del partit, malgrat reconèixer que li quedava certa responsabilitat personal en tot plegat.

Defensivament

Un dels objectius de l'arribada del nou tècnic era millorar els registres al darrere. Amb Olmo, el Sabadell va encaixar 24 gols en 14 partits (1,7 per enfrontament). Amb Garcia, 16 en 9 (1,7) un registre molt similar. I això que el primer objectiu que tenia Garcia era tapar l'equip en zones defensives. I durant molts enfrontaments la sensació va ser aquesta, tot i que els números no revelin cap millora. Especialment dolorosa va ser la derrota (1-4) contra el Barça en el que era la “primera final de moltes”, tal i com va dir el tècnic, i on el seu plantejament no va funcionar gens ni mica.

El consell d'administració és el principal preocupat per la deriva que ha pres l'equip, ja que ha fet molts esforços econòmics per portar jugadors nous a una plantilla necessitada de referents en el terreny de joc. El lateral Clerc i els davanters Aníbal i Benja han estat els reforços d'hivern que van arribar gràcies a la feina dels consellers presents a Sabadell amb el vistiplau de Sakamoto. De moment, Garcia s'asseurà a la banqueta a Los Pajaritos i també al Nou Sardenya demà en el partit de copa Catalunya contra l'Europa.

BAGATGE

6
Punts.
de 27 partits en la lliga amb Àlex Garcia a la banqueta.

DEFENSA

1,77
Gols per partit de mitjana.
Ha rebut el Sabadell amb Àlex Garcia.

ATAC

1
Gol per partit de mitjana.
Ha marcat el Sabadell amb Àlex Garcia.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)