Sabadell

Àlex Garcia diu prou

Sabadell. L'entrenador presenta la dimissió perquè no es veu amb cor de continuar després de la desfeta contra l'Europa. Els arlequinats busquen tècnic i Txus Serrano s'encarregarà de moment de l'equip

En el temps de descans, només entrar al vestidor visitant del Nou Sardenya, Àlex Garcia va enviar els jugadors un altre cop al terreny de joc. No en volia saber res. Després de la primera part, a Garcia se li van acabar els motius per dirigir l'equip. El tècnic va veure com un conjunt ple de suplents, del filial i d'alguns titulars com Cristian i Eguaras era ridiculitzat per un de tercera divisió. Per això, aquella mateixa nit, en acabar el partit, va decidir que no continuava, que llançava la tovallola i va presentar al director esportiu, José Antonio Gordillo, la seva dimissió. L'entrenador no va voler dirigir més l'equip, i per això la comunicació oficial no va arribar fins cinc minuts abans de començar la sessió d'ahir al matí, un cop el tècnic, juntament amb l'auxiliar Andrés Carrasco, es va acomiadar de tothom.

“Les raons que ens dóna és que no acaba de treure rendiment als jugadors de la plantilla i que no se'n veu amb forces”, explicava el director esportiu, José Antonio Gordillo, que intueix que hi ha alguna cosa més que no li ha explicat: “Amb el pas dels dies parlaré amb ell i suposo que em donarà alguna raó més.” Garcia tenia un ultimàtum des de dilluns passat i havia de guanyar contra el Numància per mantenir-se en el càrrec. Però fins abans-d'ahir estava tranquil i confiat en les seves possibilitats. La caiguda contra l'Europa va desesperar l'entrenador, que no vol estar en un equip incapaç de competir.

I ara qui?

“Em sap molt de greu. Era un entrenador que reunia tots els requisits que buscàvem, però no ha pogut tirar la situació endavant”, va explicar Gordillo, que el va animar a continuar fins a Sòria, i que reconeix que hi ha un punt d'injustícia en aquest adéu: “Ha estat un any molt convuls, amb molts problemes en tots els àmbits i hi ha jugadors que estan rendint per sota del seu nivell. Entenc que va venir per intentar apujar-lo i l'honora que hagi marxat perquè veu que no pot.”

El conjunt arlequinat busca entrenador per acabar la temporada. El perfil? “Necessitem un tècnic que s'adapti ràpidament, que conegui la plantilla i la categoria”, explicava Gordillo: “Però de moment no hem parlat amb ningú.” La recerca del tècnic la porta el director esportiu i serà exposada davant el consell a final d'aquesta setmana. “Trobar un entrenador és difícil perquè teníem l'Àlex, que era el que buscàvem. De vegades s'ha de ser pitjor entrenador, però treure rendiment. És difícil”, va explicar Gordillo. El que és segur és que Txus Serrano serà l'home que dirigirà l'equip contra el Numància.

Confiança en Gordillo

El club continua creient en José Antonio Gordillo com a director esportiu. “Quan no em vulguin marxaré, no seré mai una càrrega per al club”, va dir el director esportiu, a qui ahir el consell va tornar a donar tota la confiança per encarregar-se del projecte.

CREMAT

L'entrenador de Cornellà no vol dirigir un equip incapaç de competir

A LA MITJA PART

Només entrar al vestidor, Garcia va fer tornar els jugadors al terreny de joc

ULTIMÀTUM

Fins abans-d'ahir estava tranquil, tot i que el seu lloc depenia d'una victòria diumenge

Txus Serrano dirigirà l'equip de manera interina

El Sabadell va completar l'entrenament d'ahir enmig d'un ambient enrarit. La sessió es va fer al CAR de Sant Cugat i va ser dirigida per Txus Serrano, entrenador ajudant de Miquel Olmo i Àlex Garcia. El tècnic serà l'encarregat, de manera interina, tal com va reconèixer el club, de dirigir l'equip a Sòria diumenge contra el Numància.

No és la primera vegada que a Serrano li ofereixen la possibilitat de dirigir l'equip. El tècnic va declinar agafar-lo també de manera interina quan el club va acomiadar Javi Salamero el curs passat. Aleshores, aquesta negativa va obrir les portes de l'equip a Miquel Olmo, que va acollir Serrano com a entrenador ajudant.

Amb l'arribada d'Àlex Garcia, Serrano va passar a un tercer pla perquè el cornellanenc va portar el seu home de confiança, Andrés Carrasco, que també ha marxat amb el de Cornellà.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)