2a divisió A

Buscant la continuïtat

Barça B. El conjunt d'Eusebio, reforçat després de sumar dues victòries en les últimes tres jornades, visita el Saragossa amb l'objectiu de fugir de la irregularitat per evitar patiments

Dues victòries en les darreres tres jornades, l'última fa set dies a la Nova Creu Alta, han servit perquè el Barça B, i en conseqüència també Eusebio Sacristán, hagin agafat aire i afrontin la visita d'aquesta tarda a La Romareda (a les sis i en directe per Esport 3) amb molta més confiança i menys patiments que fa unes setmanes. Tot i això, només dos punts separen el filial blaugrana de les posicions de descens, cosa que l'obliga a assolir la continuïtat que fa tant de temps que troba a faltar si no vol tornar a complicar-se la vida en un futur proper. De tota manera, els d'Eusebio no ho tindran fàcil contra un rival que, tot i que no va començar gaire bé aquest 2015, amb dues derrotes, s'ha refet amb dos triomfs consecutius en què no ha encaixat cap gol i que l'han fet escalar fins a la setena plaça. L'equip que entrena Ranko Popovic, a més, arriba més que descansat a la cita, ja que va veure com el partit de la setmana passada a El Sadar s'havia d'ajornar per culpa de la neu, que va deixar el terreny de joc en molt mal estat.

Per intentar repetir el que ja va aconseguir la temporada passada (victòria per 0-2 a La Romareda amb gols de Denis Suárez i Adama), Eusebio recupera Sergi Samper, sancionat contra el Sabadell per acumulació de targetes, i també Bagnack, un cop acabada la participació del Camerun en la copa d'Àfrica. El seu compatriota Ondoa també ha tornat, però ha quedat fora de la llista per decisió tècnica, juntament amb Campins i Pol Calvet. Les altres baixes són Kaptoum i Lucas –lesionats–, Babunski i Diagne –amb molèsties al tendó d'Aquil·les–, i Maxi Rolón –amb la selecció argentina sub-20–. Tot i les novetats, és molt probable que Eusebio aposti pel mateix onze que tan bones sensacions va deixar a Sabadell, cosa que implicaria la suplència d'Adama per quarta jornada consecutiva. De fet, així ho va deixar entreveure ahir el tècnic de la Seca quan va dir que, “quan un equip respon bé, el més normal és que se li doni confiança”. Va recordar, però, la importància dels suplents, ja que “molts partits es resolen des de la banqueta”.

Per la seva banda, i tot i que ja la setmana passada va recuperar diverses peces, també Popovic podria alinear l'equip que tenia pensat per jugar a Pamplona. Les úniques baixes que té el tècnic serbi són el central Rubén i el migcampista Tierno. “Un equip amb molts jugadors que han jugat a primera i tenen l'experiència de jugar moments importants dels partits”, avisa Eusebio amb relació a un dels perills del Saragossa.

LA PRÈVIA

Necessitem tenir continuïtat en el nostre bon moment, i agafar regularitat i confiança amb bons resultats
Quan tens un equip que respon bé, el més normal és que se li doni confiança, però vull que tothom sàpiga i senti que ha d'estar preparat
El Saragossa té molts jugadors de primera i tenen l'experiència de jugar moments importants dels partits
Eusebio Sacristán
ENTRENADOR DEL BARÇA B
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)