2a divisió A

L'Espanyol B encaixa una derrota per reflexionar

Amb la mateixa pedra. El filial no aprèn d'errors pretèrits i cau contra un Vila-real B que va sobreposar-se a la lesió del porter

VILA-REAL B3


ESPANYOL B1


El Vila-real B va sortir sobre la gespa de Sant Adrià amb la lliçó apresa. Sabent les grans primeres parts que acostuma a fer l'Espanyol B, els homes de Paco López van pressionar al davant la sortida de pilota blanc-i-blava i van instal·lar-se en camp contrari, governant la possessió, però va ser l'Espanyol B qui es va avançar des del punt de penal a través de Jairo (21'). A partir de llavors, però, la intermitència va ser la tònica fins al descans, alterada primer per la greu lesió d'Aitor, el porter del conjunt groguet, i després per l'empat del Vila-real B mitjançant Fran Sol (45').

En la línia ascendent que va mostrar el conjunt visitant al final del primer temps, la segona meitat va estar caracteritzada per les ocasions del quadre de Vila-real. Una rere l'altra, salvats primer per Koke i després pel travesser, el pitjor encara havia de venir per als pupils de Lluís Planagumà. El filial groguet va obtenir la recompensa a tot el treball realitzat amb el gol de cap d'Israel Puerto (85') que confirmava la remuntada i, ja amb tot fet, va arribar la sentència de Rodrigo per ponderar el mal partit blanc-i-blau.

ESPANYOL B: Koke, Rober, Raíllo, Ángel, Héctor, Joan Jordán, Marc Fernández, Luque (Pol Llonch 52'), Jairo (Pirulo 71'), Mamadou i Carmona. VILA-REAL B: Aitor (Bañuz, 32'), Blázquez, Felipe, Tano, Israel Puerto, Pepe Palau, Nahuel, Sergio, Fran Sol, Cubillas (Rodrigo 81') i Alfonso (Cristian, 61'). GOLS: 1-0 (21') Jairo, de penal. 1-1 (45') Fran Sol. 1-2 (85') Israel Puerto. 1-3 (90') Rodrigo. ÀRBITRE: Varón Aceitón. T.G.: als locals Luque, Pol Llonch i Héctor; i als visitants Pepe Palau, Tano, Blázquez i Nahuel. T.V.: cap. PÚBLIC: uns 800 espectadors.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)