2a divisió A

Retorn a la pitjor versió

Barça B. Els d'Eusebio, sense arguments i massa fràgils en defensa, com de costum, continuen a tocar del perill després de ser golejats pel Saragossa, que en el descans ja tenia el duel sentenciat

BARÇA B0


SARAGOSSA4


El Barça B, que tan bona imatge va donar la setmana passada a la Nova Creu Alta, va mostrar ahir la seva pitjor cara a La Romareda, on va caure golejat sense discussió contra el Saragossa, que abans del descans ja havia deixat segellat el triomf amb tres gols. El resum del duel va ser el que s'ha repetit tants cops aquesta temporada i que té el conjunt d'Eusebio a tocar dels llocs de descens –a dos punts quan encara falten els resultats d'avui–. Inici correcte però progressiva desaparició del partit, els regals habituals que costen gols i escassa reacció en els moments difícils, tot i haver tingut l'oportunitat de dir-hi la seva en forma de penal, fallat per Sandro, quan els aragonesos només dominaven per dos gols.

El tècnic de La Seca va optar per repetir l'onze de la jornada anterior, deixant Samper i Adama –quarta suplència consecutiva del de l'Hospitalet– a la banqueta. La fórmula, però, no va tenir el mateix resultat. El Barça B va ser el primer a avisar amb una rematada de Grimaldo a la base del pal, però, de mica en mica, el Saragossa, amb una pressió alta, va anar incomodant els blaugrana. Suárez no va trigar a haver d'intervenir per evitar el primer gol, en una acció que li va servir per començar a fer-se a la idea del que li venia. I és que gairebé cada arribada clara a partir d'aleshores va ser gol. El primer, arran d'una mala resolució en un córner a favor que va acabar amb un ràpid contraatac culminat per Borja Bastón. Sense temps per refer-se'n, i quan encara no s'havia complert la primera mitja hora de joc, servei de banda dels aragonesos i pilota a l'àrea per a Borja Bastón, que tornava a afusellar Suárez. El guió hauria pogut canviar si poc després Sandro hagués transformat un penal provocat per Dongou, però el canari va xutar fora des dels onze metres. I del possible 2-1, es va passar gairebé tot seguit al 3-0, que ho deixava tot dat i beneït. Aquest cop va ser Pedro, assistent dels dos primers gols, el que va connectar una potent rematada imparable per a Suárez.

El segon temps, amb les novetats de Bagnack i, ja un cop iniciat, de Samper i Adama, va ser un autèntic suplici per al filial blaugrana, que només en els primers minuts va fer sensació de poder escurçar distàncies. Ni Munir ni Sandro van estar, però, encertats a l'àrea, i el Saragossa, que no va voler fer sang, es va dedicar a administrar esforços per evitar qualsevol ensurt que li pogués complicar el partit. El Barça B, veient que tampoc tenia ja res a fer, va anar abaixant els braços, cosa que va provocar que en el tram final, el Saragossa s'animés a allargar la festa –se situava en posicions de play-off d'ascens– amb un quart gol, obra de Javi Álamo, en una acció en què la defensa blaugrana, per enèsima ocasió, tant ahir com aquesta temporada, va tornar a quedar en evidència. El càstig no va ser tan dur, però les sensacions van recordar força a les viscudes en l'últim partit del 2014 a Valladolid, on el Barça B va caure derrotat per 7-0.

SARAGOSSA: Bono, Fernández, Vallejo, Cabrera, Rico, Basha (Natxo Insa 85'), Dorca, Jaime (Javi Álamo 11'), Eldin (Ruiz de Galarreta 64'), Pedro i Borja Bastón. BARÇA B: Suárez, Patric, Robert Costa, Edgar Ié, Grimaldo (Bagnack 45'), Gumbau, Halilovic (Adama 62'), Cámara (Samper 62'), Munir, Dongou i Sandro. GOLS: 1-0 (27') Borja Bastón. 2-0 (30') Borja Bastón. 3-0 (39') Pedro. 4-0 (88') Javi Álamo. ÀRBITRE: Valdés Aller (col·legi Castella i Lleó). T.G.: als locals Bono, Rico, Cabrera i Basha; als visitants Gumbau i Patric, PÚBLIC: uns 16.000 espectadors.
Sóc qui millor coneix aquest equip, aquests jugadors, i tinc la força per continuar endavant
Eusebio Sacristán
ENTRENADOR DEL BARÇA B
Venim d'una dinàmica positiva i confiàvem que mantenint el mateix bloc tindríem la dosi de confiança que l'equip necessita
Ells ens han fet molt de mal entre línies i ens ha faltat més control del joc. De vegades estem massa ansiosos per arribar a dalt

Eusebio, un altre cop a la corda fluixa

X.S.

Eusebio va sortir reforçat de Sabadell, on un mal resultat, això sí, hauria fet perillar el seu futur, tot i que dies abans Bartomeu l'havia ratificat en el càrrec. La desfeta d'ahir, però sobretot la manera com es va produir, afegida a algunes decisions, com el poc protagonisme que el tècnic de La Seca està donant darrerament a homes importants com ara Samper i Adama, no fan altra cosa que posar en dubte la seva continuïtat a la banqueta, tot i el gran paper que ha fet en les tres temporades completes que ha dirigit el filial. Si el club aposta per un relleu a la banqueta, la figura d'algú de la casa és la que té més números ara mateix.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)