Sabadell

Vaga general declarada

Sabadell. Els arlequinats es tornen a estimbar contra un rival en hores baixes repetint els errors que els han dut a la cua de la classificació, i a sobre, amb el tercer expulsat en tres partits

SABADELL0


NUMÀNCIA3


Costa de recordar-ho però no fa tant que el Sabadell competia en tots els partits, fos quin fos el resultat. Aquest saber estar que es pressuposa que hi ha en una plantilla veterana l'ha perdut, entre tantes derrotes, fins al punt que els rivals ja no se'ls prenen seriosament. Arriben al partit, l'àrbitre xiula, encaixen tres o quatre gols, els expulsen un jugador i fins a la setmana que ve. Han passat tres entrenadors diferents i sembla que això no té remei. El cuer es fa amics de tots els rivals encara que siguin de tercera divisió o encara que siguin un holograma (el Numància feia set partits que no guanyava i era el pitjor local). La vaga general és total, i el problema és que no han convocat ni els serveis mínims.

La clatellada, com sol passar a l'equip, es va produir tot just començar. El llibret diu que contra el Numància cal estar atent en Julio Álvarez i l'estratègia. Doncs no havien passat ni dos minuts quan el veneçolà va provocar una falta lateral que ell mateix va servir i que Sergi Enrich va rematar a gol. Tampoc és que s'hi lluïssin gaire, tots dos jugadors, en l'execució. Només d'encertar-ne una la defensa i De Navas ja es van encarregar de deixar-los sols perquè marquessin a pler.

Sense reacció

La primera part va anar transcorrent en l'àrea gelada del Sabadell, que del no-res concedia oportunitats als rivals, ja que tant la pilota com la frenada era difícils de controlar. Però els arlequinats no van saber espolsar-se el perill i allunyar la pilota d'aquella zona i es van passar tot el primer temps amb l'ai al cor, mentre Aníbal no les veia ni passar.

En el canvi de camp es podia esperar que els vallesans intentessin aprofitar que l'àrea difícil era la defensada pel rival. Però res. El degoteig d'ocasions va ser resultat dels de vermell, tot i una d'important de Gato (49'). I així, en un dels milers de córners que va servir el Numància, els d'Anquela van sentenciar quan Vicente va recollir una pilota a la frontal i la va estimbar contra el cos d'algú que passava per allà, enganyant De Navas.

I amb el segon gol en contra el Sabadell va perdre totalment el rumb. Hidalgo va fer un tímid xut però el Numància continuava fent treballar el doble pivot i la defensa arlequinada. I amb tanta feinada, els problemes es van multiplicar. Kiko Olivas va fer caure Vicente i l'àrbitre hi va veure una acció manifesta de gol, on hi havia tres defenses més del Sabadell. Tercera vermella en tres partits, i Julio Álvarez (li posaran una estàtua a la plaça del poble si encara no la hi té) va matar partit i arlequinats des dels onze metres.

NUMÀNCIA: Biel Ribas; Isidoro, Regalón, Juanma, Ripa; Íñigo Pérez, Antonio Tomás (Pedraza, 18'); Natalio, Julio Álvarez (Cicinho, 72'), Vicente; i Sergi Enrich (Braian Rodríguez, 65'). SABADELL: De Navas; Agus, Kiko Olivas, Carlos Hernández, Clerc; Juanjo (Marquitos, 80'), Antonio Hidalgo (Lucas Porcar, 85'); Collantes, Gato, Sotan (Crespí, 64'); i Aníbal. GOLS: 1-0 (3') Sergi Enrich. 2-0 (52') Vicente. 3-0 (62') Julio Álvarez de penal. ÀRBITRE: López Amaya (andalús). T.G.: Als locals Ripa i Isidoro; als visitants Hidalgo i Clerc. T.V.: Al visitant Kiko Olivas (60') per vermella directa. PÚBLIC: 2.085 espectadors a Los Pajaritos.
M'ofèn que es dubti de la nostra implicació. El vestidor és clar que hi creu
Manuel Gato
davanter del sabadell
Estic molt content perquè hem concedit molt poques ocasions i hem arribat molt
Juan Antonio Anquela
tècnic del numància
La plantilla s'ho ha de creure. Encara queden 18 jornades tot i que sabem que la situació és difícil
Txus Serrano
tècnic del sabadell
La confiança és molt important i la dinàmica que portem te la fa perdre
Carlos Hernández
central del sabadell

Sense Carreras i Mandiá serà l'entrenador

Entre avui i demà el Sabadell presentarà Juan Carlos Mandiá com a nou tècnic. Ahir l'exentrenador de l'Hércules i l'Alavés, entre altres equips, va anar a veure el partit a Los Pajaritos. Mandiá és l'escollit tot i que l'opció preferida pel Sabadell era la de Lluís Carreras. “Hi ha algunes opcions que són impossibles perquè no hi podem arribar econòmicament. Hi ha entrenadors que volen portar el seu staff tècnic i no ens dóna de si l'economia”, va explicar el vicepresident primer, Ignasi Lúquez. Una condició que havia posat el tècnic de Sant Pol per la seva tornada era la de dur al seu propi cos tècnic amb Tito Bonano i Sergio Dorado d'ajudants. L'economia ferida del Sabadell no ha permès la tornada de Carreras, que va marxar fa dues temporades.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)