Sabadell

Un matí etern a l'hotel

Mandiá, que tenia les condicions acordades des de diumenge, havia d'entrenar l'equip ahir al matí, però faltava el vistiplau del president

Sakamoto va mostrar el seu descontentament amb la part sabadellenca del consell i amb José Antonio Gordillo i va tensar molt la corda

Havia de ser un dia de punt i seguit en la temporada del Sabadell per la presentació del nou entrenador. Però durant molts moments va semblar una tornada a la guerra civil que fa dos estius va mantenir Keisuke Sakamoto amb els seus delegats a Sabadell. Juan Carlos Mandiá havia d'haver entrenat l'equip al migdia i es va quedar esperant en un hotel davant la indecisió del president. Des de primera hora del matí (quan s'esperava la decisió) fins que es va fer oficial (a les 13.30 h) van aflorar totes les desavinences que pot tenir un president que viu a 20.000 quilòmetres de la Nova Creu Alta. Sakamoto s'ha entestat a negar la lògica, però, per molt que no s'ho cregui, a tanta distància és molt difícil participar en el dia a dia d'un club de futbol. Feia dies que el Sabadell havia tancat l'acord amb Mandiá i abans-d'ahir a la nit es va comunicar a la plantilla que ell seria el nou entrenador. Amb les baixes condicions econòmiques i d'altres tipus (no portar cap ajudant) tancades, només quedava una reunió del consell d'administració per fer-ho oficial. I dilluns a la tarda es va produir, per Skype, la primera presa de contacte amb la banda japonesa del consell, on van sorgir els primers desacords que es van evidenciar ahir al matí.

Mandiá a Sabadell

El tècnic havia anat a veure l'equip diumenge a Sòria i dilluns es va plantar a Sabadell per rubricar la signatura. I aquesta no arribava. Les reunions del consell i del director esportiu amb Keisuke Sakamoto van continuar i amb ells, els desacords. El president es va queixar que no era partícip de les decisions capitals en el desenvolupament del club i va destil·lar certa desconfiança cap a la direcció esportiva. De fet, Sakamoto donava suport a Miquel Olmo al seu dia i el seu acomiadament i el fet que els resultats no han millorat, ans al contrari, han fet que la confiança del president japonès en Gordillo hagi minvat. Mentre tot això es produïa, Mandiá esperava a Sabadell el vistiplau del club per signar i dirigir una sessió que, amb tots els endarreriments, va anar a càrrec del segon entrenador, Txus Serrano. “Fa molts anys que em dedico al futbol i he tingut experiències de tot tipus. Són situacions que es produeixen i ja sé que a nivell informatiu hi doneu molta importància [els periodistes], però no vull restar energia perquè estem ocupats en el partit de Tenerife”, va assenyalar el tècnic sobre l'espera del matí. “La diferència horària entre el Japó i Sabadell ha endarrerit la decisió”, va assenyalar el vicepresident primer, Ignasi Lúquez. “Ho havíem de dir avui [per ahir] al matí i en lloc de fer-ho a les 8 h ho hem fet a les 13 h. Hem seguit el procediment habitual: tenir una sèrie de candidats i acordar-ho unànimement tot el consell”, hi va afegir, defugint tota polèmica. “Jo m'encarrego de fer un informe de tots els candidats i amb el consell decidim”, va explicar Gordillo, que va dir que no tenia la sensació que la confiança del president Sakamoto en ell hagués disminuït: “Ningú m'ha dit el contrari.”

Estil
“Hem d' incomodar els rivals quan juguin contra nosaltres”, va dir Juan Carlos Mandiá en la seva presentació: “Sé les limitacions que tenim, però també els punts forts, i no serem només un equip exclusivament defensiu.”
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)