Sabadell

Moment de canviar de xip

Sabadell. L'equip arlequinat, que ahir va estar a les ordres de Mandiá per primera vegada, espera que amb el relleu a la banqueta es reactivi la il·lusió i se surti de la cua a còpia de treball

Recuperar l'esperit competitiu, un ànim tocat per la situació que viu l'equip, i intentar coses noves per començar a sumar de tres en tres. Aquesta és, en resum, la tasca que ha assumit el nou entrenador del Sabadell, Juan Carlos Mandiá, que ahir va dirigir el conjunt arlequinat per primera vegada en una doble sessió. No hi ha temps a perdre i el tècnic vol que el bloc comenci a assumir alguns dels seus conceptes. Això és almenys el que detalla el central arlequinat Martí Crespí. “El mister ve amb moltes ganes i il·lusió i ens ha deixat clar el que vol”, afirma el de sa Pobla, que veu positiu un canvi: “Quan tens un estil de joc i no està funcionant, és que possiblement era el moment de canviar [...]. Necessitàvem un revulsiu, creure-hi més que mai i tenir alguna cosa que ens doni força per aconseguir la victòria.” Crespí, això sí, considera també que cal imposar un alt nivell d'exigència: “Més enllà dels sistemes, hem d'agafar coratge i córrer més que mai.” El defensa va parlar clar i català i vol gent compromesa: “Qui no cregui que la situació no es pot tirar endavant o s'estigui amb els braços plegats, val més que ho digui, que sigui honest i se'n vagi.” Crespí creu que ara cal unitat: “Hem de ser una pinya, treballar molt i venir amb il·lusió.”

El defensa de 27 anys va parlar també del complicat partit del cap de setmana contra el Saragossa i, més enllà del valor en punts, creu que la victòria és necessària per recuperar l'autoestima: “Dissabte és la primera final de les que queden, anímicament ens aniria molt bé aconseguir els tres punts.”

LES FRASES

El ‘mister' ve amb molt il·lusió i ens ha deixat clar el que vol. Necessitàvem un revulsiu, creure en alguna cosa que ens doni força
Més enllà dels sistemes, hem de ser una pinya, agafar coratge i córrer més que mai
Martí Crespí
CENTRAL DEL SABADELL
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)