Sabadell

Olivas no obté el perdó

Sabadell. El central andalús no jugarà demà contra el Saragossa perquè el comitè d'apel·lació ha denegat el recurs que va presentar el club arran de la seva expulsió contra el Numància

El comitè d'apel·lació no ha perdonat Kiko Olivas i el central serà baixa per al partit de demà contra el Saragossa (Nova Creu Alta, 17 h). El club confiava, almenys, que pogués jugar demà obtenint la cautelar, però apel·lació s'ha mostrat igual d'implacable que el comitè de competició, que tampoc no va admetre disculpa. Olivas, per tant, queda sancionat.

Tot plegat tenia un objectiu clar, que Martí Crespí no hagués de forçar tan aviat la seva tornada. El de sa Pobla ja va dir dimecres que no estava al cent per cent de la fissura que es va fer en un dit del peu tot i jugar alguns minuts diumenge passat, però que si havia de forçar ho faria.

Tot indica que el Sabadell no tindrà gaires més opcions. El fet de tenir només tres centrals complica al conjunt arlequinat la recerca d'alternatives, que impliquen directament col·locar Yeray a l'eix de la defensa.

Així doncs, Mandiá, fins a l'entrenament d'avui mateix, estarà pendent de l'estat del mallorquí per acompanyar Carlos Hernández en l'eix defensiu.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)