Sabadell

No pot esperar més

Sabadell. El conjunt arlequinat necessita una victòria immediatament per començar a despertar-se del malson de la cua de la classificació

El temps ha anat passant i els punts se li han esmunyit de les mans al Sabadell. Ja fa tres jornades que és cuer i encadena cinc partits sense aconseguir una victòria. L'entitat ja ha posat la bena a la ferida contractant un nou tècnic en una setmana de bojos per les pretensions del president. Juan Carlos Mandiá vol dotar el seu equip de més solidesa defensiva però sense renunciar a les virtuts ofensives que el conjunt ha demostrat. El que sigui per fer que els arlequinats tornin al camí de la victòria i comencin a fer bona la mitjana de sumar tres punts cada dos partits. Només així se'n sortiran.

La incògnita sobre la identitat d'aquest Sabadell, que fins ara ha provat de tot, és màxima. “Hem de defensar com cabrons!”, cridava el tècnic en una de les sessions d'aquesta setmana. Però Mandiá no vol quedar-se en l'evidència de parar la sagnia de gols rebuts. “És molt important aprofitar el que ja tenim. Som un equip ràpid, amb habilitat i amb possibilitat de gol”, assenyalava el tècnic, que exclamava: “Preparar partits amb equips en què no veus la manera de fer el gol és molt avorrit. Nosaltres no tenim aquest problema.” Però sí que el Sabadell en té d'altres i molts tenen a veure amb les desconnexions mentals i les baixades de braços: “Hi ha una cosa que és innegociable i és que hem de córrer i lluitar tant o més que el rival. A partir d'aquest principi, hem de treballar en la resta d'aspectes.”

Factor mental

Tot i això, el tècnic no va voler posar gaire atenció en les converses amb els futbolistes. “No em preocupa l'estat anímic. La qüestió és que jo vull una cosa i cal saber si ells estan disposats a donar-me-la”, explicava Mandiá, que aspirarà a dirigir un equip que, sobretot, aprofiti la velocitat al contraatac: “Tan de bo vivíssim tot el partit al camp del Saragossa, però molt em temo que no serà així.”

Per al xoc, tot i que plou menys, Mandiá no es deslliura del gran problema del Sabadell aquesta temporada: les baixes. Apel·larà a Crespí per substituir Kiko Olivas i regirarà tot el mig del camp per canviar el sancionat Hidalgo. Almenys així ho va mostrar en la sessió d'ahir. El que és segur és que l'entrenador recupera Cristian Garcia, Benja, Nauzet, Eguaras i Yeray, absents a Sòria contra el Numància.

El Saragossa

“És l'equip en més bona forma de la competició”, assenyalava Mandiá: “Són un equip envejable perquè tenen jugadors de primera però corren com si estiguessin jugant en l'última categoria”, explicava el tècnic. El conjunt aragonès encadena quatre victòries consecutives (tres a casa), l'última de les quals, dimarts passat a El Sadar en un partit ajornat.

Ranko Popovic sí que ha fet viatjar, finalment, el seu gran golejador, Borja Bastón, a qui, a diferència de Kiko Olivas, el comitè va perdonar la targeta que el sancionava per avui. Javi Álamo arrossegava molèsties però també va ser convocat.

LES REACCIONS

Som un equip ràpid, amb habilitat i amb gol. És molt positiu i ho hem d'aprofitar
Juan Carlos Mandiá
entrenador del sabadell
És un rival trampa. En la primera volta ens van donar una lliçó i vam empatar de miracle
Ranko Popovic
entrenador del saragossa

Cent persones animant en l'entrenament

Ahir els jugadors del Sabadell es van trobar amb una agradable sorpresa en l'entrenament de preparació per al partit. Un centenar de persones van animar l'equip al llarg de tota la sessió que es va produir a la Nova Creu Alta. Tot plegat va ser gràcies a una iniciativa de la penya La Força Arlekinada, el grup de suport majoritari, situat al gol nord, amb la col·laboració del mateix club, que a través de les xarxes socials va animar la gent a donar suport als jugadors abans del decisiu partit. El conjunt arlequinat va fer una sessió de prop de dues hores, malgrat que Mandiá va tancar al públic l'última part de l'entrenament. Tot just quan l'equip preparava les jugades d'estratègia.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)