2a divisió FEF

Frenats en inferioritat

Nova derrota. L'Hospi, amb deu homes des del minut 9, sucumbeix a l'encert de Tim i encadena la segona jornada perdent

AT. BALEARS1

L'HOSPITALET0

Quan ni els factors ni l'encert acompanyen, és difícil acabar un partit amb un somriure a la boca. Això és el que li va passar ahir a l'Hospitalet, que va encadenar contra l'Atlètic Balears la segona derrota, en un matx en què, més enllà dels jugadors, el col·legiat Peña Varela va ser el protagonista, traient de polleguera els dos equips. Als locals, de fet, els va deixar amb deu homes en el minut 9, després que Craviotto tallés la trajectòria de la pilota amb les mans fora de l'àrea. En la falta posterior els balears van avançar-se, amb un magistral llançament de Tim que va sorprendre Oliver, que encara estava fred. El 0-1 va deixar tocat l'Hospi, però amb el pas dels minuts es va anar refent i va acabar el primer temps acaparant les millors ocasions. L'oportunitat més clara, això sí, va ser un penal a favor que David Haro (41') no va aconseguir transformar: Víctor va descobrir les seves intencions i va salvar els seus del gol de l'empat.

Després de la represa, l'Atlètic Balears va disposar d'ocasions boníssimes per sentenciar, sobretot a les botes de Miquel Ripoll i Chando, però la manca d'encert o les intervencions d'Oliver, van impedir que el 0-2 arribés. Els visitants, per desgràcia, no van ser els únics desencertats, ja que l'Hospi tampoc no va ser capaç de culminar cap ocasió i va acabar claudicant.

L'HOSPITALET: Craviotto, Peque, Valentín, Aleix, Agus, Alcaraz, Luque, Canario (Oliver, 9'), Boris (Nano, 46'), Javi Martínez (Rubén Carreras, 68') i David Haro. ATLÈTIC BALEARS: Víctor, Joan Vich, Malik, Esteban, Mairata, Cristian, Thilo (Bernat, 46'), Carlos Rodríguez, Tim (Artabe, 89'), Miquel Ripoll (Tedi, 67') i Chando. GOLS: 0-1 (10') Tim. ÀRBITRE: Peña Varela. T.G: als locals Peque, Boris i Agus; i als visitants Mairata, Malik, Thilo i Joan Vich. T.V.: al local Craviotto, directa (8') i al visitant Thilo (76'). PÚBLIC: Uns 400 espectadors.