Sabadell

Estratègia inexistent

Sabadell. Fa catorze partits que el conjunt arlequinat no marca un gol en accions de pilota aturada. Era un dels grans dèficits del curs passat i enguany només ha fet tres gols així

Aníbal va estar a punt de trencar el malefici la setmana passada quan el Sabadell va marcar en una jugada d'estratègia que l'equip havia estat practicant durant la setmana. L'àrbitre va anul·lar l'acció que incloïa una pantalla de Juanjo i una centrada de Cristian García. Hauria suposat la tercera vegada en tot el curs que els arlequinats marcaven un gol a pilota aturada (sense comptar penals). L'última va ser contra el Mirandés a casa, ara fa catorze partits.

A banda de l'aspecte defensiu, el gran repte que havia de millorar la direcció esportiva aquesta temporada era l'estratègia. L'arribada de Riau amb una gran esquerra, per exemple, va ser per pal·liar aquest dèficit. La temporada passada, el Sabadell gairebé només marcava de jugada i es defensava en els córners gràcies a Aníbal. “Hem de millorar en aquest aspecte, però també en el defensiu”, assenyalava Juan Carlos Mandiá. Perquè el conjunt arlequinat no només no ha millorat en la faceta ofensiva, sinó que, a més, ha rebut molts gols en córners i faltes laterals. “És un factor molt important en aquesta categoria tan igualada. En l'aspecte defensiu no estàvem gaire bé, però contra el Saragossa vam defensar molt intensos i en atac també hem crescut”, va assenyalar Mandiá, referint-se a aquestes accions. “Des que ha arribat Mandiá ha posat molt èmfasi en l'estratègia. Tenim jugadors molt potents per aprofitar-ho”, deia Carlos Hernández que no donava una explicació sobre el fet que l'equip hagi tingut tants problemes amb homes com Crespí, Olivas i ell mateix: “Són circumstàncies del futbol. De la mateixa manera que no hem tingut aquesta fortuna, potser més endavant sí que la tindrem.”

Queixes de l'àrbitre

El Sabadell només ha fet tres gols aquesta temporada d'estratègia. I tots van ser de córner. El primer, contra el Barça B al Miniestadi (0-1); el segon, contra el Saragossa ara fa una volta (1-1), i el tercer, en un error de la defensa del Mirandés (3-2). Ni rastre de faltes directes, ni laterals.

El gol d'Aníbal, clau també per defensar les jugades en defensa, hauria suposat trencar aquesta sequera. Però l'àrbitre el va anul·lar (en la repetició no es pot apreciar si amb justícia o no) i va ser molt discutit pels jugadors. “Encadenàvem tres setmanes acabant amb un jugador menys. Sembla que xiular contra al cuer és molt fàcil, però jo ja vaig dir a l'àrbitre que nosaltres ens hi juguem molt, tenim una família i no és la primera vegada que ens perjudiquen. Sembla que no passi res”, va dir el davanter.

ESTRATÈGIA

3
gols
ha marcat el Sabadell aquesta temporada a pilota aturada. Tots tres van ser de córner.

LES REACCIONS

Tenim homes potents per aprofitar-ho. El ‘mister' hi està posant molt èmfasi
Carlos Hernández
central del sabadell
És un factor molt important en aquesta categoria tan igualada. L'hem de millorar
Juan Carlos Mandiá
entrenador del sabadell
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)