Sabadell

Escletxes en el fortí

Sabadell. La Ponferradina, que diumenge rep l'equip vallesà, va acabar el 2014 com el millor local, però el 2015 ha enllaçat dues derrotes a casa. Els arlequinats esperen aprofitar-se dels seus dubtes

Ja fa quatre mesos que el Sabadell no guanya fora de casa. Per sortir de la cua, l'equip vallesà no en farà prou guanyant de tant en tant algun partit a la Nova Creu Alta, de manera que la salvació implica, inevitablement, aconseguir victòries com a visitant. Diumenge el Sabadell visita un terreny de joc que fins fa poc era pràcticament inexpugnable, El Toralín de la Ponferradina. L'equip d'El Bierzo va arribar al final del 2014 com el millor equip al seu estadi, ja que no hi va perdre cap partit i només hi va cedir tres empats. El bon rendiment a casa el mantenia en les places de fase d'ascens. Però el 2015 no li prova, a la Ponferradina, perquè només ha guanyat un dels set partits disputats, incloent-hi els quatre d'El Toralín, on ha encadenat dues derrotes, contra l'Sporting (0-2) i contra el Numància el cap de setmana passat (1-2). Aquesta mala ratxa ha tret la Ponferradina de la zona de fase d'ascens, que ara té a cinc punts de distància.

El Sabadell espera aprofitar els dubtes i els nervis dels lleonesos al seu estadi per aconseguir una victòria més que necessària. “Ells poden tenir dubtes pels últims resultats a casa i nosaltres hi anirem reforçats pel punt contra el Saragossa, de manera que crec que tindrem possibilitats. Hem de sortir a buscar els tres punts sí o sí”, deia aquesta setmana el central del Sabadell Carlos Hernández. Sigui com sigui, l'equip arlequinat haurà de demostrar a El Toralín que les bones sensacions contra el Saragossa i la nova mentalitat que els està inculcant el nou tècnic, Juan Carlos Mandiá, són ben reals.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)