Sabadell

L'enèsim desastre

Sabadell. L'equip arlequinat, incapaç de refer-se d'un gol matiner de Pablo Infante (16'), torna a mostrar una imatge preocupant i encaixa una derrota contundent al feu de la Ponferradina

SABADELL0


PONFERRADINA3


O canvien molt les coses o el Sabadell necessitarà un miracle per salvar-se, si és que no el necessita ja. La imatge que l'equip va mostrar ahir a El Toralín, on va encaixar una derrota que no té cap pal·liatiu ni excusa, no dóna ni un sol argument per a l'optimisme. Ans al contrari. Si una setmana enrere, contra el Saragossa, el conjunt va fer un petit pas endavant, almenys quant a la imatge, ahir va fer marxa enrere. La poca intensitat defensiva i, sobretot, la manca de poder de reacció d'un bloc que viu sota la llosa de l'ansietat, van impedir que els vallesans tornessin amb res de profit al sac. L'equip continua últim i la zona de permanència és cada dia més lluny.

El Sabadell està atrapat en una història que ja és interminable. El guió, malauradament, no podria haver estat escrit amb més mala llet: el conjunt arlequinat rep un gol matiner que trastoca tots els plans i que deixa la moral de la tropa per terra. Amb el bloc abatut, els rivals no tenen problemes per imposar-se. Ahir la trama va repetir-se, però va haver-hi un agreujant: els de Mandiá no van saber si Kepa, el porter de la Ponferradina, és bo o dolent. No van ni arribar a posar-lo a prova. Així, un gol matiner de Pablo Infante (16') i dues dianes en el tram final, obra d'Acorán i de Sobrino, van condemnar els sabadellencs, que encadenen nou partits sense vèncer a domicili.

Mandiá, que a última hora no va poder disposar de Collantes, va plantejar una disposició tàctica similar al del darrer partit, i la pressió dels seus homes semblava tenir efecte en el primer tram, en què els de casa van tenir la iniciativa però no van trobar espais. Els arlequinats, fins i tot, van començar amb un xut de Gato que va posar en guàrdia Kepa. Qui li havia de dir al porter basc que tindria un partit tan plàcid. I és que tot plegat va ser un miratge. En el minut 16, i poc després d'una rematada al travesser de Pablo Infante, va arribar el primer gol dels locals, obra del mateix Infante. L'atacant va rebre una assistència impecable d'Acorán, que havia caçat una centrada llunyana i molt previsible, i va batre a plaer Nauzet.

A remolc, impossible

L'1-0 feia que tots els plans que havia fet Juan Carlos Mandiá se n'anessin en orris. El cop moral va ser molt fort i el Sabadell va estar a mercè de la Ponfe, intensa i amb les idees clares. Prou premi va ser arribar al descans sense haver rebut cap gol més, ja que totes les ocasions van ser per al conjunt d'El Bierzo. La tendència, malauradament, no va canviar després de la represa. Amb una manca d'esma quan les coses van mal dades que és preocupant, el Sabadell va ser incapaç de generar cap ocasió de perill contra una Ponfe que tenia el partit més que controlat. Veient la tònica del matx, era qüestió de temps que els arlequinats s'haguessin de tornar a lamentar. Va ser en dues ocasions: una jugada farcida de parets que va culminar Acorán davant la falta de contundència defensiva del Sabadell (75'), i una acció elèctrica aprofitada, aquest cop, per Rubén Sobrino (86'), quan els vallesans jugaven amb deu per l'expulsió de Crespí. El davanter manxec encara es deu preguntar ara com és que ho va tenir tan fàcil per plantar-se sol davant de Nauzet.

PONFERRADINA: Kepa; Carpio, Alán Baró, Gaztañaga, Camile; Acorán, Rueda (Melero, 64'), Andy, Pablo Infante (Tete, 31'); Berrocal i Yuri (Sobrino, 67'). SABADELL: Nauzet; Cristian, Martí Crespí, Carlos Hernández, Clerc (Riau, 64'); Hidalgo; Gato (Hervás, 72'), Juanjo, Sotan, Marcos (Benja, 72'); i Aníbal. GOLS: 1-0 (16') Pablo Infante. 2-0 (75') Acorán. 3-0 (86) Sobrino. ÀRBITRE: Trujillo Suárez. T.G.: al local Rueda i al visitant Juanjo. T.V: al visitant Martí Crespí (82'), per doble amonestació. PÚBLIC: Uns 4.800 espectadors.
Volíem un altre tipus de partit i jugar diferent; haurem d'analitzar què és el que ha passat
Juan Carlos Mandiá
TÈCNIC DEL SABADELL
Des del primer moment ja s'ha vist que estàvem amb més soltesa i intensitat
Manolo Díaz
TÈCNIC DE LA PONFERRADINA
Veníem amb la idea de fer un pas endavant i no ha pogut ser. Estem bastant fotuts
Martí Crespí
DEFENSA DEL SABADELL
La derrota és un cop dur, però queden molts punts en joc i pot passar qualsevol cosa
Marcos García
MIG DEL SABADELL
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)