Sabadell

Els àrbitres no ajuden

Sabadell. Els vallesans han jugat un terç dels últims cinc partits en inferioritat numèrica. Després de l'Alcorcón, són l'equip que més minuts (200) ha jugat amb un home menys

Per aconseguir qualsevol objectiu durant un curs, cada equip necessita un punt de fortuna en els moments clau. I en les últimes jornades, el Sabadell ha topat amb els àrbitres. Dels últims cinc partits, els arlequinats han col·leccionat quatre expulsats, la qual cosa ha suposat jugar 147 dels 450 minuts (un terç) en inferioritat numèrica.

La temporada passada, el conjunt arlequinat va sortir força beneficiat d'algunes decisions arbitrals. I això li va donar una empenta en molts moments del curs com ara la victòria contra l'Eibar (1-0) gràcies a un dubtós penal. En aquesta temporada, els àrbitres no estan ajudant gens ni mica el conjunt arlequinat. És el segon equip que ha jugat més minuts amb inferioritat numèrica (200), només superat per l'Alcorcón (206), l'equip brut per excel·lència de la categoria. A més, és el tercer equip que més vermelles ha vist aquest curs (6). El ritme d'expulsions, però, s'ha vist incrementat en les últimes cinc jornades, en què el Sabadell ha estat castigat amb quatre vermelles.

Sanció de Crespí

L'última va ser diumenge a Crespí. I ara el central de sa Pobla està pendent de la sanció que determini el comitè de competició, ja que l'àrbitre va recollir en l'acta que va entrar al vestidor arbitral. “Quart [àrbitre], [m'expulses al] minut 81, sí que volies protagonisme”, va dir. El defensa del Sabadell va fer una falta davant el quart àrbitre que va suposar la segona amonestació.

LES DADES

6
targetes vermelles
ha vist aquest curs. És el tercer equip que més n'ha rebut (Alcorcón i Osasuna: 8).
En contra
200 minuts jugant en inferioritat numèrica (2n equip de tota la lliga).
J. 26: Ponfe-Sabadell
3-0
8 minuts amb deu homes per l'expulsió de Crespí.
J. 24: Numància-Sabadell
3-0
30 minuts amb deu homes per l'expulsió d'Olivas.
J. 23: Sabadell-Barça
1-4
55 minuts amb deu homes per l'expulsió de Cristian.
J. 22: Betis-Sabadell
2-0
54 minuts amb deu homes per l'expulsió de Nauzet.
J. 5: Sabadell-Ponfe
1-0
7 minuts amb deu homes per l'expulsió de Juanto, tot i que Yuri (Ponfe) havia estat expulsat (25').
J. 4: Saragossa-Sabadell
1-1
Mitja part amb deu homes per l'expulsió de Yeray.
A favor
100 minuts jugant amb superioritat numèrica (8è equip en la lliga)
J. 7: Sabadell-Albacete
6-1
Mitja part amb un home més per l'expulsió de Fran Garcia.
1-0
55 minuts amb un home més per l'expulsió de Yuri fins a l'expulsió de Juanto (83').
4
ha vist en els últims cinc partits. Nauzet, Cristian, Olivas i Crespí, els castigats.