Sabadell

Tres setmanes decisives

Sabadell. L'equip vallesà es juga moltes esperances de salvació en els pròxims partits, contra dos rivals directes que s'han espavilat, l'Alavés i el Llagostera, i un altre en zona de descens, l'Albacete

La permanència és complicada per al Sabadell, però si vol arribar al tram final amb esperances de salvació els tres pròxims partits són clau. L'equip vallesà s'enfronta consecutivament a tres rivals directes, dos que s'han espavilat en les últimes jornades i s'han allunyat de les places de descens, que ara tenen a sis punts, l'Alavés i el Llagostera a la Nova Creu Alta, i un dels quatre equips que ocupen les places de fase de descens a segona B, l'Albacete, a fora.

L'Alavés visita dissabte el camp del Sabadell en un bon moment. Ha encadenat cinc partits sense perdre i quatre sense rebre gols, de manera que ha acumulat un coixí de punts important respecte al pou. Malgrat això, el davanter del Sabadell Aníbal Zurdo va assegurar ahir que s'estima més enfrontar-se a equips en bona dinàmica, menys pressionats i més confiats, ja que a segona A els rivals ferits, com ara la Ponferradina la setmana passada, són els més perillosos. Aníbal admet que els pròxims partits són importants, però no vol parlar de finals perquè és conscient que fins que s'acabi la temporada tots els duels tindran un gran valor a causa de “la situació límit” en què estan. “Encara que rebem garrotades cal continuar lluitant. Ens hem de mentalitzar que patirem fins al final”, diu. Després de rebre l'Alavés, el Sabadell visita el terreny de joc de l'Albacete, un altre equip de baix que ha millorat, per bé que continua en les places de descens. L'equip de Luis César, que no fa gaires jornades era el cuer, va sortir de l'últim lloc amb dues victòries seguides i ara, tot i que fa tres partits que no guanya, es manté a un sol punt de les places de permanència, que el Sabadell té a sis punts. El tercer rival dels arlequinats en aquest tram decisiu és el Llagostera, que ha enllaçat tres victòries que l'han allunyat del perill. Però Aníbal Zurdo considera que, més enllà dels rivals, el Sabadell s'ha de centrar a progressar per canviar els resultats. “Si tenim errades és difícil puntuar, no en podem cometre. A més, hem de buscar l'equilibri i per això estem treballant per millorar quan no tenim la pilota. Si no canviem, anirem de cap a segona B”, afirma el davanter arlequinat, que assegura que tot l'equip és conscient de la responsabilitat que tenen.

LES FRASES

No podem parlar de finals, ja que en la situació límit en què estem tots els partits que queden són igual d'importants

BONA DINÀMICA

L'Alavés visita diumenge la Nova Creu Alta després de quatre partits sense rebre gols
Encara que rebem garrotades hem de lluitar. Ens hem de mentalitzar que patirem fins al final
Aníbal Zurdo
DAVANTER DEL SABADELL

“No estic decebut per haver tornat”

Aníbal Zurdo va ser el reforç més destacat del mercat d'hivern per al Sabadell. El club vallesà tenia esperances dipositades en el seu retorn, però de moment no ha pogut ajudar en la reacció dels arlequinats. En els quatre partits que ha jugat, el Sabadell només ha marcat un gol –el que va fer ell en el debut contra el Barça B– i ha sumat un punt. Malgrat això, Aníbal no es penedeix de la seva tornada a la Nova Creu Alta: “Vaig venir aquí anant últims i amb ganes de lluitar per ajudar l'equip i en això treballo. No estic decebut, el que vull és que tots, inclòs jo, estiguem centrats al màxim.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)