Sabadell

MANU LANZAROTE

JUGADOR DE L'ALAVÉS I EXJUGADOR DEL SABADELL

“Amb el Sabadell ni vam arribar a parlar de diners”

L'extrem jugarà demà a la Nova Creu Alta com a visitant amb la samarreta de l'Alavés

El club va descartar la seva cessió a l'hivern per unes altres prioritats

Segur que notaré més nervis dissabte [per demà] quan sigui allà i s'apropi encara més l'hora de l'enfrontament

Ho té tot a Sabadell. Família, parella, amics i una escola de futbol femení que porta el seu nom. Però no ha pogut conciliar la vida professional i la vida personal. Manu Lanzarote Bruno (Sant Adrià de Besòs, 1984) es moria de ganes de tornar a jugar a la Nova Creu Alta però només ho podrà fer, demà concretament, com a visitant. El club va tenir unes altres prioritats i en el passat mercat d'hivern va descartar la seva cessió, la que tota l'afició clamava, per diners.

L'últim partit va ser una golejada contra el Saragossa. Arriben en el millor moment de la temporada?
És clar que vam fer molt bon partit, però només és això, un. Ara n'afrontem un altre amb molta dificultat; l'objectiu és fer un bon partit i aconseguir els punts.
Ha jugat moltes vegades contra el Sabadell però m'imagino que aquesta serà diferent. Hi ha nervis?
És un partit diferent. Però intento centrar-me en la competició, estar tranquil i evadir-me una miqueta del que significa jugar on considero que és casa meva, amb tota la meva gent. Vull estar tranquil.
Però ho aconsegueix?
Les sensacions són molt diferents. Però segur que notaré més nervis dissabte quan sigui allà i s'apropi encara més el partit.
Què té Sabadell que jugadors com Clerc, Aníbal o vostè vulguin tornar tan ferventment?
Hi he gaudit molt. Jo vivia a Sabadell i allà ho tinc tot. La meva intenció era jugar allà, ho vaig intentar, vam esgotar totes les possibilitats però no va poder ser.
El Sabadell va dir que la seva tornada va ser impossible pels diners que demanava...
És que ni vam arribar a parlar de diners ni de quantitats. Jo ho hauria posat tot per la meva part i tot el que hauria pogut per jugar.
Està molest per això?
Simplement ells van decidir que necessitaven uns altres jugadors, que jo no era una prioritat. Però ara no ho canviaria gens perquè estic molt a gust a Vitòria, ells van fer un esforç per fitxar-me i cadascú va pel seu camí.
Gordillo va contactar amb el seu representant l'estiu passat?
No ho sé. Aleshores la meva intenció era continuar a l'Espanyol, s'havia canviat l'entrenador i tenia esperances. Quan vaig trobar la possibilitat de sortir vaig contactar amb el Sabadell. A l'estiu no sé si van parlar. El meu representant porta jugadors al Sabadell i podria ser que sí.
La seva figura està molt lligada a la de Lluís Carreras. M'imagino que hauria frisat si s'haguessin unit les dues tornades...
Crec que no hauria estat gaire difícil. Jo parlo molt amb ell, cada mes o mes i mig, i, veient com està la situació, ens hauria agradat ajudar. No sabem què passarà en un futur, però Carreras hauria estat encantat d'anar al Sabadell.
Què passaria si marqués?
Ho vull fer perquè abans que res és el meu equip, però no ho celebraria per respecte.
Durant molt de temps va dir que no volia sortir de l'Espanyol, però de sobte va dir que sí. Què va canviar?
Volia continuar jugant, ho intentava en el dia a dia, però va arribar la segona eliminatòria de copa [contra el València] i no vaig anar ni convocat. Em vaig adonar que no entraria en cap més llista. I allà va ser un punt d'inflexió per canviar les meves intencions.
La seva intenció és tornar a l'Espanyol?
Em queda un any de contracte més un d'opcional. Però no puc pensar més enllà del dia a dia. Veurem si a l'estiu compten amb mi o no. No ho sé.
Va mostrar un gran nivell a segona A, per què no ha tingut continuïtat a primera?
És molt més difícil, hi ha més competència, més nivell. Però no he de buscar excuses. Ara he decidit baixar un graó, que no passa res per fer-ho per tornar a tenir continuïtat i, per què no, tornar-ho a intentar.
Com veu el Sabadell?
La seva situació és molt complicada, tant en l'àmbit esportiu com en l'institucional. I sovint van en paral·lel, i quan no funciona l'una, no funciona l'altra. Pel que fa a l'esportiu, que no es preocupi la gent, que guanyant dos partits tot es veu d'una altra manera. La segona és molt llarga.
Com està a l'Alavés?
Molt feliç, molt tranquil. Aquí es pot treballar molt bé. Estic agafant el ritme de competició que necessitava i amb moltes ganes de continuar.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)