Sabadell

No en tenien ni per a la Seguretat Social

Sabadell. Fonts de l'entorn del jugador i del club coincideixen que si no hi va haver una oferta per a Lanza va ser perquè amb prou feines podien pagar els jugadors que ja tenien emparaulats

“Amb el Sabadell no vam ni arribar a parlar de diners.” Així de taxatiu es va mostrar Manu Lanzarote en una entrevista publicada ahir per aquest mateix diari amb relació a la negativa arlequinada a la seva tornada. Però, segons fonts tant de l'entorn del jugador com de la mateixa entitat, si no hi va haver cap proposta va ser perquè el conjunt arlequinat no en tenia ni per pagar els costos de la Seguretat Social derivats de la contractació del jugador.

De fet, abans que Lanzarote, a través del seu representant, s'oferís al Sabadell, el director esportiu, José Antonio Gordillo, ja tenia emparaulada l'arribada de tres jugadors: Clerc, Benja i Aníbal. Per a tots tres, l'entitat necessitava uns 130.000 euros. Els diners van arribar a poc a poc, i de fet es va patir perquè no arribaven. Per a Aníbal i per a Clerc el total va arribar els últims dies de mercat.

D'aquesta manera, una altra entrada de capital per un altre jugador era totalment inviable. Segons les mateixes fonts, el Sabadell no en tenia ni per pagar els costos de la Seguretat Social en la contractació de Lanza, que a mitja temporada són aproximadament uns 7.000 euros. Per tant, l'Espanyol, en una situació econòmica també molt complicada, no només hauria hagut de renunciar que el Sabadell es fes càrrec d'una part de la fitxa sinó que, a més, hauria de pagar aquestes despeses. L'operació va resultar inviable.

L'Alavés paga 120.000 euros

L'Espanyol hi tenia molt a dir a l'hora de deixar marxar el jugador. Durant el mercat d'hivern es va trobar amb diverses ofertes per Lanzarote, i totes s'acostaven als 120.000 euros, aproximadament la meitat de la fitxa que cobra el jugador al club blanc-i-blau. El Sabadell, que en molts moments va veure com les incorporacions d'Aníbal i Clerc no es podien fer perquè no arribava la liquiditat, ni podia arribar a proposar cap xifra. No hi va haver cap oferta perquè el club amb prou feines en tenia per pagar el que tenia emparaulat.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)