Sabadell

Amb més moral, però tot queda igual

Sabadell. Tots els rivals directes, menys el Racing, sumen en la jornada d'ahir, en què els arlequinats només retallen un punt amb la permanència

No hi ha gaires diferències a efectes classificatoris entre la jornada actual i la passada. El Sabadell va guanyar dissabte però continua cuer i només ha retallat un punt respecte a la zona de permanència. Ahir diumenge tots els rivals van puntuar excepte el Racing, que va caure contra el Recre, i deixen la zona baixa amb dos equips catalans a la zona vermella.

“Encara no hem fet res”, assenyalava Aníbal en finalitzar el partit contra l'Alavés. “Només tenim 24 punts i això no és res, en necessitem molts més”, continuava el davanter, que reconeixia que la victòria canviava “sobretot anímicament” els entrenaments de la setmana. “Era una victòria molt important perquè l'equip estava molt baix d'ànims. Era una final però encara queden moltes més finals”, explicava Collantes sobre la importància psicològica dels tres punts. “Amb la victòria el que hem fet és reafirmar la feina que hem estat fent fins ara. Estàvem molt baixos de moral però el fet de competir contra un rival [Alavés] tan dur i que havia encaixat tan pocs gols, ens donarà molta força”, concloïa Aníbal.

Rivals

Per fer pujar exponencialment aquesta moral, el conjunt arlequinat necessita encadenar un parell de bons resultats. I els dos propers rivals són molt propicis perquè tant l'Albacete com el Llagostera van caure contra els vallesans en la primera volta. “Ara queden molts partits que són molt importants però no hem d'anar a especular”, assenyalava Juan Collantes, que es mostrava crític amb l'equip en l'últim desplaçament. “No podem sortir com a Ponferrada a esperar, hem d'anar de seguida a buscar els tres punts per tal de guanyar el partit”, va afegir l'extrem gadità.

Mandiá, a Castellar del Vallès

L'entrenador del Sabadell va estar present ahir a Castellar del Vallès en la victòria del filial arlequinat contra la Muntanyesa. Mandiá, que va presenciar un gran partit de Pol Roigé, va arribar un cop començat l'enfrontament acompanyat del vicepresident Ignasi Lúquez, i de fet es va perdre l'expulsió de Manel Martínez. Al final, un cop va acabar el matx, l'entrenador gallec va estar una estona parlant amb els tècnics del segon equip al túnel de vestidors.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)