Sabadell

La connexió dóna llum

Sabadell. Els arlequinats tornen a apel·lar al binomi Aníbal-Collantes per aconseguir punts. El davanter mexicà ha jugat tots els minuts des que va arribar i ja ha marcat dues dianes

El Sabadell necessitava cert lideratge tant al terreny de joc com al vestidor, i l'arribada d'Aníbal ha estat una alenada d'aire fresc per a l'equip. En els cinc partits que ha jugat Aníbal, ja ha marcat dos gols i gràcies al seu compromís s'ha erigit com el principal motiu en atac per creure en la salvació. La seva associació amb Collantes, la que va permetre als arlequinats coquetejar amb la promoció d'ascens el curs passat, torna a funcionar.

Els dos gols que ha marcat Aníbal han estat calcats. El davanter espera al segon pal una centrada, preferiblement de Collantes, que ni aixeca el cap perquè ja sap on és el seu company, i hi va amb tot per rematar. “Ens coneixem molt, són jugades que ens les sabem de memòria. Si hi arribes en carrera o amb força són jugades difícils de defensar”, explica el davanter.

Venerat al vestidor

Aníbal està aportant moltes coses positives al Sabadell. “Ha vingut amb il·lusió i amb moltíssimes ganes de treballar, corrent i fent la feina que volem d'ell. A poc a poc, els seus gols arribaran”, explicava recentment el central Carlos Hernández. I es baralla, lluita amb els centrals i guanya cada pilota alta que els seus companys li tiren per dalt. Tant és així que Benja, l'altre davanter que es va incorporar en el mercat d'hivern, no li ha pogut disputar ni una sola titularitat. O l'han compartit (contra el Barça B amb Àlex Garcia) o bé el santcugatenc ha hagut de seure a la banqueta (amb Mandiá només ha disputat 27 minuts en els últims quatre enfrontaments).

I no només al terreny de joc, Aníbal també ha aportat l'esma que l'equip semblava que havia perdut. El primer exemple el va donar quan, contra el Barça B en el seu primer partit, va obligar els seus companys a agrair el suport del públic un cop acabat el partit en una derrota desastrosa (1-4). Aníbal va apostar molt fort per anar al Sabadell en el mercat d'hivern. Va tornar cedit pel Cruz Azul mexicà perquè no tenia minuts allà i malgrat tenir-hi contracte, veuria amb bons ulls quedar-se al Vallès.

LES REACCIONS

Vaig venir aquí quan anàvem últims i amb ganes d'ajudar l'equip i per a això treballo. No estic decebut d'haver tornat
Ens coneixem molt, amb Collantes, hi ha jugades que ens les sabem de memòria
Aníbal Zurdo
davanter del sabadell
Ha vingut amb il·lusió i amb moltíssimes ganes de treballar i fer la feina que esperem d'ell
Carlos Hernández
central del sabadell
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)