Sabadell

Un mes per traçar el camí

Sabadell. Els arlequinats intentaran acostar-se a la salvació en un tram de calendari difícil en què se les hauran amb equips en un bon moment

Tenint en compte la situació en què es troba el Sabadell, que és cuer i té la salvació a cinc punts, cada partit que afronti l'equip serà una final, tal com es reitera des del vestidor. El conjunt arlequinat, això sí, va tancar el febrer amb un ajustat triomf contra l'Alavés que li permet afrontar el març amb un pèl més d'esperança i arguments renovats. Ara, això sí, s'obre un mes clau que marcarà en bona part el futur de l'equip: es pot reenganxar a la lluita per la salvació o pot veure com aquesta fita complicada s'esvaeix definitivament. Tres dels quatre partits que esperen són contra tres conjunts que han ressorgit i viuen un moment relativament dolç: l'Albacete, el Llagostera i el Mallorca. D'aquí a tres setmanes hi ha també la complicada visita a Montilivi, en què espera un Girona que ha estat la sorpresa positiva de la temporada i està en plena batalla per l'ascens.

En tot cas, toca anar a pams i l'equip arlequinat està ara centrat en la visita al camp de l'Albacete, l'equip que té més urgències dels quatre que esperen. Amb un precedent per a l'optimisme –en la primera volta el Sabadell va golejar 6-1, tot i que el matx va acabar sent un miratge–, els de Mandiá miraran d'acostar-se a la salvació contra un rival que ha sortit de la zona de descens gràcies a una bona dinàmica de 14 punts dels darrers 24 en joc.

J. 28 | Albacete-Sabadell
El conjunt manxec (17è) ha ressorgit i ha aconseguit 14 punts dels darrers 24. A casa està en una línia positiva. El precedent de la primera volta és esperançador: golejada vallesana (6-1).
J. 29 | Sabadell-Llagostera
Aquest cas és similar al de l'Albacete. Els blaugrana, catorzens, s'han distanciat del descens després de sumar 14 punts de 21. En la primera volta, els arlequinats van vèncer 0-1, el darrer triomf a domicili.
J. 30 | Girona-Sabadell
Els blanc-i-vermells són quarts i batallen per l'ascens, tot i que darrerament a Montilivi estan sent una mica irregulars. En la primera volta, el Sabadell va ensopegar a casa (0-2).
J. 31 | Sabadell-Mallorca
Els vermells han fet un pas endavant amb Miquel Soler a la banqueta i han aconseguit 7 punts de 9, i recuperen una posició que els permet estar tranquils. El precedent és negatiu per als vallesans: 1-0.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)