Sabadell

I ara, el repte més difícil

Sabadell. Trencada la ratxa de set jornades sense guanyar, l'equip vallesà haurà de superar a Albacete el seu malson, els partits a camp contrari, on acumula estadístiques molt dolentes

Dissabte, contra l'Alavés, el Sabadell va aconseguir una victòria balsàmica que li va permetre trencar la ratxa de set partits sense guanyar, apropar-se a la zona de permanència, ara a tres punts, i mirar el futur amb una mica més d'optimisme. Però les sensacions positives que puguin tenir la plantilla i l'entorn arlequinat desapareixeran si l'equip continua topant amb el seu gran malson d'aquest curs, els partits a camp contrari. Dissabte, el Sabadell visita el camp de l'Albacete, que té cinc punts més, amb la missió de guanyar per espantar els fantasmes com a visitant i apropar-se a un rival directe.

Les xifres a fora són el que explica la mala situació en la classificació del Sabadell, cuer. Ja fa cinc mesos de l'única victòria com a visitant, a Llagostera el 12 d'octubre (0-1). Dels tretze desplaçament, només en tres ha aconseguit algun punt, ja que ha perdut en deu i és el pitjor visitant de segona A. La sensació és, a més, que el rendiment del Sabadell a fora va de mal en pitjor. Només ha puntuat (un empat) en vuit de les nou últimes sortides i en les cinc últimes no ha marcat. El Sabadell s'ha quedat sense marcar, consecutivament, a Tenerife (1-0), Pamplona (0-0), Sevilla (2-0), Sòria (3-0) i Ponferrada (3-0). Així, els dos últims partits a fora han sigut dos 3-0.

La plantilla del Sabadell és conscient que la salvació depèn ineludiblement de començar a guanyar partits a fora, i fer-ho al terreny de joc d'un rival directe com l'Albacete els donaria més força. “Treballem i treballarem per buscar la solució per aconseguir-ho”, diu Manuel Gato, que prefereix no mirar la classificació ni el passat, sinó quedar-se amb el treball actual de l'equip com a recepta per canviar el panorama, ja que assegura que ara són més sòlids, intensos i agressius.

LES FRASES

Fa setmanes que sabem que tenim el deure de guanyar a fora. Treballem i treballarem per buscar la solució per aconseguir-ho

EL SABADELL A CAMP CONTRARI

L'equip ara es mostra més sòlid, intens i agressiu. Quan les coses es fan bé estàs més a prop de la victòria
Manuel Gato
JUGADOR DEL SABADELL
0
gols
en els 5 últims duels a fora, amb dos 3-0 seguits. Només el 0-0 a Pamplona li va permetre sumar.
10
derrotes
en 13 partits com a visitant, 8 de les quals en les últimes 9 sortides. És el pitjor visitant de la lliga.
5
mesos
fa de l'única victòria dels arlequinats a fora, el 0-1 al camp del Llagostera el 12 d'octubre.

L'Albacete, el més cops cuer, s'ha espavilat

El Sabadell visita dissabte l'equip que fins ara ha ocupat més vegades l'última posició, l'Albacete. L'equip de Castella-la Manxa ha sigut cuer en dotze jornades, quatre més que l'equip que el segueix en aquesta classificació, precisament el Sabadell, cuer vuit vegades. A molta distància hi ha el Mallorca (tres), el Llagostera (dos) i el Racing i el Barça B (una). Malgrat ocupar l'últim lloc entre la jornada 8 i la 21, amb només un parèntesi de dues setmanes, l'Albacete no ha canviat d'entrenador, i l'aposta li ha sortit bé. L'equip de Luis César ha reaccionat, ha guanyat quatre dels últims vuit partits i, no només ha abandonat la cua, sinó que a més ha sortit de la zona de descens. Ara té 29 punts, dos més que el primer equip al pou, el Barça B, i cinc més que el Sabadell, cuer.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)