Sabadell

Buscant més oxigen

Sabadell. Com que la victòria de la setmana passada contra l'Alavés no va suposar canvis en la classificació, els arlequinats necessiten els tres punts contra un rival directe, l'Albacete

El comptador continua girant i el Sabadell no té gaire marge de maniobra. Els vallesans necessiten avui una victòria més per matar dos pardals d'un tret: més energia per a la remuntada –encara queda molt– i no deixar escapar un dels rivals dèbils de la categoria. La victòria la setmana passada a casa contra l'Alavés no va servir per gaire més que per insuflar moral a la plantilla; ara necessiten veure que els triomfs els fan escalar llocs en la taula per deixar la cua.

L'Albacete és un equip millorat, especialment sòlid a casa últimament, i ha aconseguit sortir del descens sense variar la seva atrevida manera de jugar. Una demostració que els equips petits i angoixats –va ser últim durant moltes jornades– també poden mantenir la seva filosofia. “Tenen un entrenador des de fa dos anys i això ajuda molt a mantenir la filosofia”, va dir Mandiá, que té la recepta per combatre'ls: “Intentarem tenir la pilota, atacar-los i fins i tot pressionar-los. Ara, hem de saber que durant els noranta minuts podem passar moltes fases i que hem de ser intel·ligents: que quan ho passem pitjor, no passi res a la nostra porteria.” El tècnic no vol ni sentir parlar de partit decisiu ni de males ratxes a domicili –són el pitjor visitant de la categoria–: “Aquestes estadístiques no juguen demà [avui]. No m'importa gens el que hàgim fet fins ara fora de casa, el que m'importa és la feina feta durant la setmana i que els jugadors siguin capaços de posar-la en pràctica en el partit, que competim de la mateixa manera que ens entrenem”, va indicar el tècnic.

Amb Juanjo o sense

De mica en mica la infermeria arlequinada es buida, i avui només faltaran els habituals Tamudo i Longás, a més del sancionat Crespí, que compleix el segon dels tres partits.

Mandiá recupera Juanjo després de la sanció i aquí és on es genera el primer dubte de cara a l'onze. Mantindrà el de la victòria amb Hervás al seu lloc? El cordovès, a més, té molt perill en les pilotes aturades, en què el Sabadell, a poc a poc, millora. Però Juanjo és Juanjo: “És una enorme satisfacció per a mi disposar de Juanjo. Sempre que sento a parlar d'ell al club, tothom en parla meravellosament”, explica Mandiá.

LES REACCIONS

El que m'importa és la feina feta durant la setmana i que els jugadors la posin en pràctica
Juan Carlos Mandiá
entrenador del sabadell
La victòria ha anat cosint la ment dels jugadors, dóna més sensació de seguretat
Luis César Sampedro
entrenador de l'albacete

Tebas no dóna suport a la lluita de l'Albacete

L'Albacete va sol·licitar que el jutjat aixequi l'embargament dels crèdits perquè pugui tornar a pagar amb normalitat. El conjunt manxec va demanar la liquidació de l'entitat com a mesura de pressió perquè Hisenda no volia negociar el deute. En aquest sentit, Javier Tebas, president de la lliga, va declarar: “Quan un club entra en liquidació, deixa de ser afiliat a la LFP”: “El que és important és que paguin el que deuen. No donem suport a cap frau de llei.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)