2a divisió FEF

El Reus continua embalat

Golejada i consolidació. El conjunt roig-i-negre va passar per sobre de l'Elx Il·licità gràcies als gols de Sellarès, Folch i Masqué, i aferma el quart lloc

ELX B1

REUS4

Quan un equip va vent en popa i l'altre a la deriva, passen coses com les d'ahir al municipal de Reus, en què el conjunt de casa va golejar l'Elx Il·licità. Els roig-i-negres, que consoliden la quarta posició, van ser immensament superiors al cuer, que només va fer perillar la victòria en quinze minuts de domini de la segona part, en què Moha va fer el 2-1. Res, tot va ser un miratge i els de Natxo González continuen abonats a la fórmula de la suma gràcies als gols de Sellarès, Ramon Folch i al doblet final de Sergi Masqué. Demanar més seria agosarat.

Que el matí seria alegre per als interessos dels del Baix Camp va quedar palès en el primer minut del partit. I és que Marc Sellarès només va necessitar 63 segons per encetar el marcador. L'atacant roig-i-negre va aprofitar una centrada de Rico per batre Pol amb una rematada de cap creuada. El Reus tenia entre cella i cella la victòria, després del gol, i no va afluixar. El domini era total i ja només era qüestió de temps que el 2-0 arribés. El va marcar Ramon Folch en el minut 17, rematant, sobre la línia de l'àrea i lliure de marca, una passada franca de Vítor. L'accelerador va continuar premut, tot i el resultat, i només una major manca de definició va impedir que el Reus arribés al descans amb un avantatge més gran.

Masqué esvaeix nervis

L'Elx Il·licità va sortir amb una marxa més després de la represa i fa fer titubejar el Reus. Fins i tot Moha, amb un gol en el 64', va posar a prova els nervis de la parròquia local. Va ser llavors quan el conjunt roig-i-negre va treure el caràcter que ha de tenir un equip candidat al play-off i va deixar en no res la diana visitant. I és que, 3 minuts després del 2-1, Sergi Masqué va tornar a ampliar la diferència aprofitant un mal refús del porter després d'un llançament de falta. El mateix futbolista s'encarregaria de reblar el clau amb el 4-1 en un contraatac de manual en el 70'. Ja amb el partit sentenciat, el porter Edgar Badia es va voler apuntar a la festa i, fins i tot, va aturar un penal al conjunt il·licità.

REUS DEPORTIU: Edgar Badia, Cassamá, Dinis, Moyano, Migue Marín, Jaume Delgado, Ramon Folch (Guedes, 85'), Vítor, Óscar Rico (Semedo, 74'), Sellarès (Masqué, 60') i Edgar Hernández. ELX IL·LICITÀ: Pol, Nacho Porcar, Primi, Gálvez, Hostench (Moha, 51'), Fraga, Sergi (Samu, 32'), Mario, Liberto, Joaquín i Jairo (Christiansen, 74'). GOLS: 1-0 (1') Sellarès. 2-0 (17') Ramon Folch. 2-1 (64') Moha. 3-1 (67') Masqué. 4-1 (70') Masqué. ÀRBITRE: Pulido Santana. T.G.: als visitants Gálvez i Samu.