Sabadell

No asseguren pagar els últims tres mesos

Sabadell. El consell necessita els diners de l'ampliació de capital si vol pagar la plantilla i els treballadors a l'abril, al maig i al juny

El Sabadell podria afrontar els últims tres mesos de competició amb deutes amb la seva pròpia plantilla. La crisi de tresoreria del conjunt arlequinat ha empès l'entitat a enviar un missatge SOS cap als petits accionistes en la primera fase de l'ampliació de capital. Si no arriba prou líquid en aquesta fase, ni els jugadors ni els empleats ni els proveïdors podran cobrar el que els correspon dels mesos d'abril, maig i juny.

“De moment, els mesos de febrer i març els tenim assegurats”, va assenyalar el conseller Antoni Reguant, tot i els últims endarreriments que s'han produït, els més sagnants localitzats en el futbol de base. “Però, si no obtenim els suficients diners per la primera fase de l'ampliació de capital [corresponent als que ja són accionistes, uns 3.000 aproximadament], no podrem pagar”, hi va afegir. Aquesta fase inicial de l'ampliació de capital començarà el dilluns 15 de març i acabarà el 15 d'abril.

A Reguant, però, no el preocupa que la plantilla no respongui quan arribin aquests moments. “Hem parlat amb els jugadors i entenen totalment la situació”, explica Reguant: “El jugador agraeix moltíssim la transparència i la informació, gairebé tant com cobrar al dia. És una plantilla molt compromesa i no tinc cap dubte que respondrà en qualsevol circumstància”, va afirmar el conseller.

“Millor que altres clubs”

La situació del Sabadell és delicada, però el club assegura que “molt menys que altres clubs de la categoria”: “Nosaltres estem en aquest punt perquè no estem com l'Albacete o el Racing”, va explicar Reguant fent referència al fet que el Sabadell sí que va poder arribar a un acord amb Hisenda, la qual cosa ha evitat la liquidació de l'entitat.

De moment, els mesos de febrer i març els tenim assegurats, no els últims de l'any
Antoni Reguant
conseller del sabadell
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)