Sabadell

La crisi de tresoreria no amoïna la plantilla

Sabadell. Carlos Clerc assegura que la directiva els ha transmès tranquil·litat, malgrat que el cobrament dels tres últims mesos no està garantit, i diu que els jugadors entenen la situació del club

El Sabadell té una crisi de tresoreria que l'ha empès a enviar un missatge d'auxili als petits accionistes, ja que si no arriba prou líquid en la primera fase de l'ampliació de capital ni els jugadors ni els empleats ni els proveïdors podran cobrar el que els correspon dels mesos d'abril, maig i juny. Malgrat això, la plantilla del primer equip es mostra tranquil·la, tal com va deixar clar ahir Carlos Clerc. “Ignasi [Lúquez] i Gordillo han parlat amb nosaltres i ens han transmès tranquil·litat. La plantilla comprèn la situació del club i per aquest motiu no hi ha d'haver problemes”, va afirmar el defensa barceloní, que assegura que ara mateix la plantilla és molt conscient de la transcendència del moment esportiu que viuen i per això es manté al marge dels aspectes externs: “No ens afectarà. Estem evadits d'això per la importància que té competir i aconseguir els punts.” El conseller Antoni Reguant ja va assegurar dimarts que no temen que el rendiment de la plantilla baixi per aquests problemes, ja que la consideren compromesa i implicada.

L'equip arlequinat està centrat ara a preparar el partit de dissabte contra el Llagostera a la Nova Creu Alta. Els quatre punts obtinguts en els últims dos partits han portat optimisme al vestidor arlequinat, conscient que les sensacions només continuaran sent positives si derroten el Llagostera. Els cinc punts que separen el Sabadell de la zona de permanència fan que els tres punts, sobretot en els partits a casa, siguin obligatoris. Carlos Clerc va afirmar que l'equip vallesà té ganes i il·lusió per aconseguir el repte de la salvació i que només pensen a fer bo el punt d'Albacete amb els tres punts dissabte.

LES FRASES

No ens afectarà. Estem evadits d'això per la importància que té competir i aconseguir els punts
Carlos Clerc
JUGADOR DEL SABADELL
El club ens ha transmès tranquil·litat. La plantilla comprèn la situació i per aquest motiu no hi ha d'haver problemes

Carlos Clerc i l'agraïment al Llagostera

Un dels equips que en el passat mercat d'hivern es van interessar per Carlos Clerc va ser el Llagostera. El jugador esquerrà va explicar ahir que va arribar a parlar amb el club del Gironès. “Sí que vaig parlar amb el Llagostera, però només per transmetre'ls que volia venir al Sabadell i per agrair-los l'interès.” Clerc és conscient del bon moment amb què el Llagostera arriba al duel de dissabte a la Nova Creu Alta –“Sabem que fora de casa estan bé i tenen una dinàmica positiva”, afirma–, però considera que el Sabadell també està mostrant un bon to i per això preveu un partit disputat. “Però aquí amb la nostra gent hem de guanyar”, puntualitza Clerc, que espera un Llagostera “com un rival més de segona A, intens, amb qualitat i que ens vindrà a pressionar”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)