Territorial

El Banyoles somia

1a catalana. En el debut d'Àxel Vizuete a la banqueta, els del Pla de l'Estany van oferir una gran imatge

banyoles1


granollers1


Àxel Vizuete ha començat bé la missió d'agafar una bona dinàmica que permeti al Banyoles assolir la permanència. Els del Pla de l'Estany van obtenir ahir un valuós empat al camp del líder i van oferir una imatge molt més agressiva de l'habitual.

Els banyolins van sortir decidits a pressionar el Granollers ben amunt per dificultar la sortida de pilota dels locals. Amb tres jugadors al mig del camp i dos davanters per pressionar la defensa, el Banyoles va posar en moltes dificultats un Granollers que si no controla el partit i té la possessió pateix en excés. En el 13', el Banyoles va obtenir el premi a l'atreviment amb un gol de Casanova que obria el marcador, però la resposta local va arribar en el 19' amb un gran gol de Mañosa. Amb l'empat, el partit es va mantenir igualat fins al final, tot i que qui va disposar de les millor ocasions per moure el marcador va ser el Banyoles, però va topar amb un Fuentes molt inspirat. Abans del final, el col·legiat va ensenyar tres targetes vermelles.

GRANOLLERS: Fuentes, Edu Cosme, David Duran, Roger (Marc Vila, 57'), Gerard Font (Oriol Vila, 57'), Mañosa, Héctor, Ramon Suárez, Estrada, Estévez i Fajardo (David Fernández, 69'). BANYOLES: Aleix, Dani González, Jordi Vila, Pau Teixidor, Masso, Joel Rama (Barceló, 70'), Corbalan (Nahuel, 67'), Ibarra, Dani, Adrià Casanova (Gerard, 85') i Bayot. GOLS: 0-1 (13') Adrià Casanova. 1-1 (19') Mañosa. ÀRBITRE: Martínez Baena. T.G.: als visitants Pau Teixidor, Dani, Corbalan i Masso. T.V.: directa al visitant Ibarra (89') i per dues grogues al local David Fernández (86') i al visitant Bayot (83').
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)