Sabadell

Dinàmica per a l'esperança

Sabadell. L'equip vallesà visitarà diumenge el Girona amb l'objectiu d'encadenar per primera vegada quatre partits sense perdre

La situació del Sabadell continua sent més que complicada, a cinc punts de les places de permanència, però el fet d'encadenar tres partits sense perdre, amb la victòria contra l'Alavés (2-1) i els empats a Albacete (0-0) i a la Nova Creu Alta contra el Llagostera (1-1), fan que la plantilla vegi el futur amb una mica més d'optimisme. És tot just la segona vegada que l'equip arlequinat encadena tres partits sense conèixer la derrota, després que entre la jornada 19 i la 21 derrotessin el Recreativo (1-0) i empatessin contra l'Sporting (2-2) i a Pamplona (0-0). Així, en cas de puntuar al camp del Girona diumenge a la tarda, el Sabadell enllaçarà per primera vegada aquesta temporada quatre partits sense perdre.

A més, les sensacions dels partits són, segons els jugadors arlequinats, positives, la qual cosa, afegeixen, els dóna confiança per buscar els tres punts a Montilivi. El mateix tècnic, Juan Carlos Mandiá, es va mostrar molt content amb l'actuació dels seus futbolistes contra el Llagostera i considera que és el camí a seguir. El Girona, per la seva banda, arriba el duel després de guanyar només un dels últims cinc partits.

A Montilivi, entrades a 10 euros

A la plantilla del Sabadell li agradaria tenir el suport de la seva gent al camp del Girona. El club arlequinat va fer públics ahir els preus, que per als seus aficionats seran de 10 euros. Les poden comprar a través del ticketing online del Girona FC i a les taquilles de Montilivi. Els aficionats del Sabadell ocuparan les localitats de la zona de l'estadi gironí destinada als aficionats visitants, entre el gol nord i la graderia preferent. Els menors de cinc anys tindran l'entrada gratuïta, però igualment hauran de retirar la seva entrada.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)