Sabadell

Mandiá busca solucions per a la teranyina

Sabadell. Els arlequinats intentaran combinar per les bandes per alliberar Aníbal, sobremarcat en les últimes jornades

El Sabadell fa sis partits que no marca a domicili, i Montilivi no sembla el millor lloc per solucionar-ho. Per això, Juan Carlos Mandiá està buscant solucions en atac per combatre la teranyina que posa el Girona quan no té la pilota amb tres centrals, dos carrilers i tres migcampistes per dins.

La solució probablement és explotar les bandes, on els arlequinats poden generar superioritats numèriques amb els seus laterals i extrems ofensius. “Juguem contra un equip que juga diferent de molts. I és cert que pensem en alguna d'aquestes situacions”, explicava el tècnic Juan Carlos Mandiá, que ha practicat durant tota la setmana accions d'aquest tipus. De fet, contra el Llagostera ja va funcionar prou bé i els arlequinats sobretot van entrar a través d'homes com Collantes i Clerc.

Alliberar Aníbal?

El maldecap estratègic principal per al tècnic gallec és trobar la solució perquè Aníbal pugui brillar. Fins ara els rivals han sobremarcat el davanter, que es feia un fart de guanyar pilotes als centrals. Es planteja, doncs, Mandiá canviar el sistema amb dos puntes? “Hem jugat ja amb dos davanters algunes vegades. És una situació que veurem durant la competició i que ens agrada molt. El que passa és que volem que Benja pugui anar guanyant protagonisme”, afirmava el preparador, que gairebé descartava aquesta opció per demà: “Benja ve de jugar poc i cada vegada que ha jugat ha donat un gran rendiment. De mica en mica ha d'anar entrenant-se més i apujant el seu nivell.”

LES REACCIONS

Hem jugat ja amb dos davanters algunes vegades. És una situació que veurem durant la competició i que ens agrada molt
Benja ve de jugar poc i cada vegada que ha jugat ha donat un gran rendiment
Juan Carlos Mandiá
entrenador del sabadell
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)