2a divisió A

És difícil fer-ho pitjor

Barça B. Dos regals abans de la primera mitja hora van condemnar a Alcorcón el filial blaugrana, que continua a la deriva i sense guanyar amb Vinyals a la banqueta

BARÇA B1


ALCORCÓN3


El Barça B no aixeca el cap i si no experimenta una metamorfosi dràstica en les properes setmanes, difícilment podrà evitar el descens a segona B. Ahir a Alcorcón va tornar a perdre –quart desplaçament consecutiu sense puntuar– i ho va fer altre cop per culpa de les facilitats defensives que concedeix. Amb un gol en pròpia porteria de Campins al minut 4 –sisè autogol del filial blaugrana aquesta temporada– i una cessió nefasta de Bagnack que va provocar un penal i l'expulsió d'Ortolá poc abans d'arribar a la primera mitja hora de joc, els blaugrana van deixar en safata el triomf al conjunt madrileny, que no guanyava a casa des de feia més de tres mesos i només havia sumat un triomf en els anteriors tretze partits. El Barça B doncs, continua sense conèixer la victòria des que Vinyals és a la banqueta –sis partits ja– i difícilment ho farà si continua regalant gols, ja que així és impossible. El pitjor és que cada cop està més enfonsat en la classificació. Penúltim, a tres punts dels llocs de salvació en espera del que faci avui l'Osasuna, fins i tot podria ser cuer si avui el Sabadell guanya.

El Barça B està en una situació molt delicada, faltat de confiança, i de futbol, i si a sobre ha de remar contra corrent, com gairebé sempre, i des de l'inici com li va tornar a passar quan incomprensiblement Campins va rematar a la seva porteria amb Ortolá uns metres avançat, obtenir alguna cosa positiva sembla missió impossible. El gol, totalment inesperat, va resultar fatal i va afectar molt els ànims del filial, desaparegut i atònit. Els madrilenys ja haurien pogut ampliar l'avantatge ràpidament amb dues bones ocasions, i no van desaprofitar una altra badada de Bagnack, que va mesurar malament la seva cessió de cap i va deixar sol David Rodríguez davant d'Ortolá, que es va veure obligat a cometre penal, amb la consegüent vermella. El davanter de l'Alcorcón no va fallar des dels onze metres i tot i que Gumbau va respondre gairebé immediatament amb un golàs d'esperó a la sortida d'un córner en la primera rematada a porteria del Barça B fins llavors, la reacció, ja en inferioritat numèrica, es va fer molt difícil. Al segon temps, altre cop David Rodríguez (16è gol del curs), va posar més distància en aprofitar el refús després d'un gran llançament de falta de Guichón al pal. I tot i que els blaugrana no van rendir i van mirar de reaccionar amb més cor que cap –Gumbau va xutar al pal i Samper també va fregar el gol– mai van fer sensació de poder girar realment la truita. Ho hauran de començar a fer o no evitaran el tràgic desenllaç.

ALCORCÓN: Jiménez, Djené, Chema, Verdés, Bellvís, Pastrana, Fausto (Rubén Sanz 70'), Mora (Nagore 74'), Guichón (Óscar Plano 86'), David Rodríguez i Máyor. BARÇA B: Ortolá, Campins (Patric 63'), Sergio Juste, Bagnack, Grimaldo, Samper, Halilovic (Suárez 27'), Gumbau, Adama, Munir (Dongou 70') i Sandro. GOLS: 1-0 (4') Campins, en pròpia porteria. 2-0 (29') David Rodríguez, de penal. 2-1 (30') Gumbau. 3-1 (62') David Rodríguez. ÀRBITRE: Sagués Ozcoz (col·legi basc). T.G.: als locals Bellvís, fausto i Guichón; als visitants Adama, Bagnack, Patric i Grimaldo. T.V.: directa al porter visitant Ortolá (26'). PÚBLIC: 2.200 espectadors.
És normal que Halilovic es prengui malament la substitució. No hi ha cap problema
Jordi Vinyals
ENTRENADOR DEL BARÇA B
Campins té un error i no hi ha res més a dir, la toca malament i a més fa un golàs. Qualsevol error és castigat amb un gol o una expulsió
Estem en una dinàmica que no és bona però felicito els jugadors per la seva actitud. Amb una altra dinàmica hauríem empatat i guanyat

Campins, Halilovic i Macky, novetats i tristos protagonistes

X.S.

Jordi Vinyals va fer tres canvis respecte a l'onze de la setmana passada al Miniestadi contra el Racing i tant Campins, Halilovic i Bagnack, les novetats, van acabar sent tres dels grans protagonistes del partit, en negatiu. Campins, que s'estrenava com a titular aquesta temporada –només havia jugat 17 minuts i al mes de setembre– va demostrar ben aviat, amb el seu gol en pròpia porteria, que el d'ahir no era el seu dia. La resta del partit tampoc no va estar gens encertat i va acabar substituït per Patric, fins ara utilitzat per Vinyals només com a interior. Bagnack, absent les dues anteriors jornades per lesió, també va cometre un error fatal amb una mala cessió, que va pagar Ortolá. A més, va veure la desena groga del curs i serà baixa el proper partit. D'altra banda, Halilovic, que ahir jugava el seu primer partit d'inici des de l'arribada de Vinyals –va estar lesionat diverses setmanes–, no va encaixar gens bé el canvi quan va haver d'entrar Suárez per l'expulsió d'Ortolá, i ho va fer visible amb gestos i marxant al vestidor.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)