Sabadell

Les lesions de cartílag, el pitjor enemic per als arlequinats

Sabadell. Fa dos mesos i mig que Longás havia d'estar recuperat de la lesió al cartílag del genoll, però el jugador continua amb molèsties i la seva tornada encara sembla llunyana

Hi havia cert optimisme quan Longás va trepitjar la gespa i va començar a fer alguns exercicis ara fa dos mesos. Aleshores el termini s'havia endarrerit més del previst però la seva tornada era factible. Però diversos problemes al genoll operat, com ara un edema, han enviat el jugador aragonès, una peça clau en l'entramat ofensiu arlequinat, de nou al gimnàs. La seva tornada, sense que ningú es torni a atrevir a donar un nou termini, sembla encara llunyana.

El jugador es va operar el 8 d'octubre i els serveis mèdics van explicar que podria tornar a principi de gener. A finals d'aquell mes va començar a provar amb els seus companys, cada vegada augmentava la intensitat en els exercicis fins que va haver de parar. El dolor no el deixava continuar jugant i l'operació, feta pel doctor Cugat com la gran majoria de lesions de genoll al Sabadell, el molestava massa. Proves i més proves, dolors i més dolors per a l'aragonès, i el 8 d'abril farà sis mesos de l'operació.

Ja des de l'inici de la temporada, Longás arrossegava els problemes de cartílag que el van acabar obligant a passar per la sala d'operacions. Aleshores, l'aragonès va demorar tant com va poder la intervenció, però el 10 d'octubre es va haver d'operar. Va jugar quatre partits i cap a la sala d'operacions. I l'equip ho ha notat força. Sobretot en l'època en què la seva baixa va coincidir amb la de Juanjo (aproximadament dos mesos), que va tenir exactament la mateixa lesió.

Dos casos més

Ciércoles ha estat el segon cas de les tres lesions al genoll aquesta temporada al Sabadell. En el seu cas, l'operació l'havia de tornar als terrenys de joc en el primer partit de lliga, però no va tornar fins després de la jornada 16, aproximadament. El jugador encara arrossega molèsties, però ja ha agafat el ritme i ha aconseguit un lloc a l'onze.

El tercer cas és el de Miguel Ángel Riau. El lateral esquerre va començar la temporada també amb problemes al cartílag, però no s'ha arribat a operar, tot i que ja fa temps que el club i el jugador ho veuen com una opció. El jugador, amb infiltracions, ha pogut jugar de tant en tant (tretze partits amb set titularitats), però ja fa algunes setmanes que ha desaparegut dels entrenaments i les convocatòries per aquests problemes.

LONGÁS

Fa gairebé sis mesos que està de baixa per un problema al cartílag del genoll

JUANJO

Es va perdre 16 partits per la mateixa lesió tot i que havia d'estar a punt a l'inici de curs

RIAU

Ha intentat evitar el quiròfan, però el dolor no l'ha deixat jugar amb assiduïtat
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)