3a divisió FEF

Un problema ja conegut

3a divisió. El Peralada fa cinc partits que no guanya i en l'inici del tram decisiu de la temporada tornen a aparèixer els fantasmes de les lesions a través de Joan Pons i Jaume Duran

Tot i que la situació del Peralada no és ni molt menys dramàtica –el descens és a set punts– el conjunt de Nacho Castro no es pot adormir després d'haver encadenat cinc partits sense conèixer la victòria. Aquesta mala ratxa iguala la que va patir l'equip verd- i-blanc entre els mesos d'octubre i novembre, quan només va aconseguir dos punts en cinc jornades. La reacció no es pot fer esperar gaire, ja que la lliga entra en el seu tram més decisiu i amb un parell de victòries més els peraladencs tindrien gairebé assegurat l'objectiu de la permanència.

Contratemps

Les males notícies no vénen mai soles, i als mals resultats de l'equip en les últimes setmanes cal afegir-hi el retorn de les lesions de llarga durada. La que preocupa més és la de Joan Pons, ja que l'atacant es va lesionar en un entrenament i totes les versions dels especialistes que l'han visitat apunten a una ruptura dels lligaments encreuats del genoll. El futbolista verd-i-blanc ha participat en 25 de les 29 jornades disputades fins ara. Avui tenia previst rebre el diagnòstic definitiu.

D'altra banda, en el partit contra el Masnou Jaume Duran es va haver de retirar a l'inici de la segona part. En espera de les proves definitives, sembla que podria tenir una lesió muscular al bíceps femoral de la cama. El Peralada, amb una plantilla força curta, ja ha tingut diverses lesions de llarga durada que han afectat jugadors de la plantilla. El cas més recent i destacat va ser el del golejador Aleix Feixas, que no va poder jugar amb l'equip durant tres mesos per culpa d'una lesió.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)