Sabadell

Confirmació imprescindible

Sabadell. L'equip vallesà ha encadenat per primera vegada quatre jornades sense perdre i les sensacions han millorat, però impera la victòria contra el Mallorca per consolidar la dinàmica

Les esperances de permanència del Sabadell han crescut en les últimes setmanes. L'equip vallesà creu en la salvació tenint en compte la dinàmica positiva que travessa, ja que per primer cop en tota la temporada encadena quatre partits sense perdre, i la confiança i les bones sensacions que, segons assegura la plantilla, han transmès els últims resultats. De tota manera, com que dels quatre últims partits tres han acabat en empat, el Sabadell només ha pogut passar de sis a quatre punts de distància respecte a les places de permanència. Per tant, la victòria en el duel de diumenge al vespre a la Nova Creu Alta contra el Mallorca es fa imprescindible per confirmar les sensacions positives i, sobretot, per retallar més. “Som conscients que hem de sumar de tres en tres, però també que és important puntuar en tots els compromisos que ens queden”, afirma el defensa Kiko Olivas, que veu la regularitat com l'únic camí possible cap a la permanència. “L'equip es troba molt bé, amb més confiança i amb la moral que ens ha donat aquest seguit de partits sense perdre”, diu Olivas, segons el qual el Sabadell és ara molt competitiu, tant a casa com a fora, “gràcies al compromís de tots els jugadors, anant tots a l'una i buscant el mateix objectiu”.

El Sabadell espera que, a més de produir-se la necessària victòria contra el Mallorca, els rivals directes punxin, ja que molts juguen aquest cap de setmana contra equips de la zona alta. Així, l'Osasuna, l'equip que marca la zona de permanència, rep l'Sporting, segon; el Recreativo, vintè, juga a casa contra el líder, el Betis, i l'Albacete, dissetè amb cinc punts més que el Sabadell, visita el camp del tercer, el Valladolid. Si els resultats acompanyessin, el Sabadell podria tancar la jornada a un o dos punts de les places de salvació. El partit del Sabadell, a les nou del vespre, serà el que tancarà la jornada, de manera que l'equip arlequinat coneixerà tots els resultats, un fet que agrada a Kiko Olivas, tot i que admet que, si no guanyen, “no servirà de res”.

PETITA RETALLADA

Els quatre partits sense perdre han permès passar de sis a quatre punts del divuitè lloc

REGULARITAT

“Cal sumar de tres en tres, però puntuar tots els partits també és clau”, diu Olivas

El Mallorca, rei de la irregularitat

El rival de diumenge del Sabadell, el Mallorca, s'ha caracteritzat fins ara per una gran irregularitat, que tampoc ha pogut trencar Miquel Soler, tècnic dels balears des de principi de febrer. La primera victòria del Mallorca no va arribar fins a la vuitena jornada, però llavors en va encadenar cinc. Seguidament, però, va estar sis partits sense guanyar, de manera que va tancar l'any a un sol punt dels llocs de descens. Més endavant va encadenar les tres derrotes que van sentenciar Valery Karpin, a les quals, després d'un empat, van seguir tres victòries consecutives. Però l'imprevisible Mallorca ha perdut els dos últims partits, de manera que té la salvació per assegurar.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)