2a divisió A

L'hora de respondre es comença a acabar

Barça B. El filial blaugrana rep el Tenerife més necessitat que mai, amb baixes, i amb l'ambient cada vegada més enterbolit

D'entrada, no sembla el millor dia, per les nombroses baixes que té, perquè el Barça B aconsegueixi trencar la ratxa de gairebé dos mesos sense guanyar i perquè Jordi Vinyals aconsegueixi el primer triomf com a tècnic del filial blaugrana, després de sis partits en el càrrec, en què només ha obtingut 2 punts de 18 possibles. La més que delicada situació de l'equip però, obliga els blaugrana a derrotar avui al Miniestadi el Tenerife (a les 7). Per intentar escalar posicions en la taula –l'Osasuna, que és qui marca la zona de salvació, està a només tres punts– i no enfonsar-se més –després del d'avui ja només quedaran onze partits per al final de lliga–, però també per demostrar que les paraules de Vinyals de divendres, quan va assegurar que el Barça B resumeix la pèrdua de valors de la Masia, han servit per esperonar i fer reaccionar una plantilla que cada cop sembla estar més en el punt de mira. No s'ha d'oblidar que Eusebio ja va criticar també durament l'actitud dels seus jugadors. Hi faltaran peces importants, ja que a les baixes de Samper, Munir, Diagne, Halilovic i Ondoa, absents per la jornada de seleccions, s'hi sumen les dels sancionats Bagnack i el porter Ortolá, a més de la ja coneguda de Kaptoum per lesió .

Vinyals, que ha treballat amb els juvenils Guille Lara i Palencia i no donarà la llista de convocats fins aquest matí, no tindrà gaire, doncs, gaire per escollir. Tampoc juga gaire a favor el bon moment del Tenerife, que encadena sis jornades sense perdre i ha guanyat tres dels últims cinc partits disputats. Raül Agné, que ha aconseguit treure l'equip de la zona baixa i allunyar-lo set punts del descens, té la principal baixa del porter Dani Hernández, convocat amb Veneçuela.

LES FRASES

Demano i faig una crida a la gent i els socis perquè ens vinguin a ajudar i a animar al Mini. Un equip necessita la seva afició i com estem, ens ajudaria
El Tenerife està molt treballat i té bons jugadors que formen un bon bloc. Intenta jugar però també pot jugar directe
Jordi Vinyals
ENTRENADOR DEL BARÇA B
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)