Sabadell

Si guanyen, hi haurà possibilitats

Sabadell. Ara ja sí que no pot fallar contra un rival més assequible per continuar aspirant a la salvació

En cinc jornades, el Sabadell ha retallat dos punts respecte a la permanència, però sovint ha lamentat les ocasions perdudes. Només ha pogut sumar una victòria i, com que els rivals estan tan o més malament que els arlequinats, la part baixa –ara mateix amb sis equips implicats– s'ha atapeït de valent. Segurament no caldran 50 punts per salvar-se, però el Sabadell no pot deixar passar gaires més oportunitats. Avui rep un rival de la zona mitjana (el Mallorca), i els partits a casa, vist el rendiment a fora, són clau per tot el que ve. No guanyar i que a l'Osasuna se li acudeixi esgarrapar alguna cosa contra l'Sporting podria ser mortal.

El Sabadell juga a última hora, amb la qual cosa tindrà la pressió afegida de saber què han fet els seus rivals –“preferiria jugar en dissabte”, deia Mandiá–. A hores d'ara, però, han après que cada jornada és una final i l'han jugada com a tal. Han reduït al màxim les ocasions del contrari a costa de fer-ne moltes menys del que fins ara era habitual. “L'equip necessita millorar en molts aspectes, però no només en atac. També en defensa”, deia divendres un críptic Mandiá. El tècnic, com ja comença a ser habitual, no va voler revelar ni què li feia por del rival, ni quins plans tenia per al partit ni com substituirà Hidalgo si finalment no hi arriba a temps. L'equip es va entrenar ahir a porta tancada i la presència del capità, que s'ha fet un trencament muscular, continua sent una incògnita més propera al no.

Tres baixes

El Mallorca està experimentant una trajectòria irregular. Encadena dos partits perdent i avui el Nano Soler tindrà les baixes d'Asensio, que darrerament és suplent, i dels centrals Bigas (lesionat) i Truyols (sancionat).

LES REACCIONS

Hem fet una gran setmana d'entrenaments. Em fa la sensació que millorem setmana rere setmana
Juan Carlos Mandiá
entrenador del sabadell
No podem subestimar el Sabadell. Ho hem de donar tot, sobretot des de l'inici
Miquel Soler
entrenador del mallorca
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)