El Vilassar frena en sec les aspiracions del Castelldefels

Tocats. Els maresmencs van capgirar el resultat quan el rival jugava amb vuit homes

vilassar4

CASTELLDEFELS1

CASTELLDEFELS: Planagumà, Juanito, Calvo, Aitor, Uri, Jorge, Pelegrín, Gilberto (Joaquín, 29'), Adri (Mario, 52'), Masuet (Jonathan, 69') i Cervantes. VILASSAR DE MAR: Ramos (Uri, 53'), Morales, José, Pujol, Roberto, Galeano (Peque, 86'), Ricky, Creus, Jordi, Mendo i Eloi. GOLS: 1-0 (28') Adri. 1-1 (32') Morales (p.). 1-2 (79') Eloi. 1-3 (81') Jordi. 1-4 (83') Jordi. ÀRBITRE: Congost Larrosa. T.G.: als locals Jorge, Mario, Uri, Cervantes i Miki Carrillo; i als visitants Ricky i Galeano. T.V.: als locals Javi Calvo (65'), per doble amonestació, i Planagumà (30') i Uri (73'), per vermella directa. COMENTARI: Molt de temps trigarà la parròquia dels Canyars a oblidar el duel entre el Castelldefels i el Vilassar, marcat per l'actuació discutida del col·legiat Congost Larrosa. Els de Miki Carrillo van sortir amb força i fruit d'aquest domini va arribar l'1-0, quan Adri va aprofitar un mal refús de Ramos (28'). Tres minuts més tard, però, un clar penal de Planagumà sobre Creus va acabar en expulsió del porter local i el gol de Morales. En el segon temps, l'equilibri era màxim fins que va començar la polèmica actuació de l'àrbitre, expulsant tres jugadors locals en només vuit minuts. A partir d'aquí, el Vilassar no va perdonar, marcant tres gols en poc més de cinc minuts contra un rival que veu truncada una ratxa de quatre partits sense perdre.