Sabadell

La desgràcia els acompanya

Sabadell. El conjunt arlequinat ha disputat aquesta temporada sis enfrontaments a caixa o faixa per sortir de la compromesa situació en què es troba, i ha fallat en tots

Per ser últim classificat, a part de perdre molts partits, és necessari fer-ho malament en alguns moments clau de la temporada. Si el Sabadell hagués respost positivament en alguns d'aquests duels, el curs hauria pogut canviar del tot, ja que la plantilla és gairebé la mateixa que la que el curs passat va estar a punt de fer la promoció d'ascens. Però l'espiral de derrota rere derrota ha deixat en un estat d'ànim molt dolent en la plantilla que necessita refer-se tant sí com no al més aviat possible.

L'empat contra el Mallorca de diumenge passat en l'últim sospir va fer molt mal per com va succeir, però també pel que va suposar. L'equip va tenir una oportunitat clau per deixar l'últim lloc de la classificació i apropar-se, com feia temps que no passava, a la zona de permanència, però va acabar llepant. “Després de tant d'empat, els tres punts haurien suposat per a nosaltres una gran injecció de moral. Al final l'empat ens va fer molt mal anímicament per tot plegat”, afirmava ahir el migcampista Yeray. És el sisè partit clau en què el conjunt arlequinat falla aquesta temporada. Qui sap si, si n'hagués guanyat almenys un, hauria revertit la seva situació.

Una altra operació

Les lesions han estat un altre dels maldecaps del conjunt arlequinat aquesta temporada. Ahir en va tornar a caure un altre: Miguel Ángel Riau serà operat del genoll pel doctor Cugat. El lateral esquerre ja feia mesos que dubtava si operar-se o no, però després de setmanes sense aparèixer pels entrenaments, va decidir passar pel quiròfan.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)