Sabadell

S'han d'acabar els passos de formiga

Sabadell. Les sensacions han millorat, però els quatre empats seguits no han permès avançar a un Sabadell que necessita guanyar per sortir del pou

És probable, tenint en compte les sensacions més positives que transmet l'equip i els cinc partits sense perdre, que el Sabadell estigui en un dels millors moments de la temporada. El problema és, però, que ocupa l'últim lloc i que ha empatat els últims quatre partits disputats, la qual cosa no li ha permès abandonar la cua ni apropar-se significativament a les places de permanència, ara a quatre punts. De poc serveix millorar si l'equip no suma de tres en tres. En aquest punt de la temporada, les sensacions volen dir poca cosa si no van acompanyades de triomfs.

El Sabadell, per tant, afronta el partit d'aquesta tarda (a les 4) a Miranda de Ebro amb l'objectiu ineludible de tornar al Vallès amb els tres punts al sarró. L'empresa, és evident, no serà fàcil, ja que el Mirandés és conscient que encara no ha lligat del tot la permanència –té deu punts de marge, però el tècnic, Carlos Terrazas, no se'n refia– i que no es pot permetre el luxe de perdre dos partits seguits a casa, després de caure diumenge passat contra el Girona. Terrazas avisa, a més, que el Sabadell està en un bon moment i recorda que no ha encaixat cap gol en els dos desplaçaments anteriors –a Albacete i a Girona–, que té “un gran equip” i que ho donarà tot per salvar-se. El seu col·lega, Juan Carlos Mandiá, també coneix els perills del Mirandés, un equip “intens, que interpreta molt bé les segones jugades i que genera moltes centrades a l'àrea”. Segons el tècnic del Sabadell, aquestes característiques li aniran bé al seu equip, ja que considera que el faran estar despert i connectat des del primer minut. “No ens fa por el repte: intentarem lluitar tant o més que ells i jugarem tant com puguem.” Conscient que el bon moment del Sabadell es deu més a la solidesa defensiva que al potencial atacant, Mandiá espera que el seu equip rendibilitzi millor els gols marcats.

Mandiá va repetir ahir la convocatòria del partit de l'última jornada contra el Mallorca i el més probable és que toqui ben poc l'onze inicial. El Mirandés, per la seva banda, té les baixes del lesionats Docal i Emilio Sánchez, i del sancionat Álex García, mentre que recupera el porter Razak i el mitjapunta Pedro Martín.

LA PRÈVIA

El Mirandés és un equip intens i que interpreta molt bé les segones jugades. Ens faran estar dins del partit des de l'inici i això és molt positiu
El Sabadell està en bona dinàmica, té un gran equip i per salvar-se ho donarà tot. Serà difícil
Carlos Terrazas
ENTRENADOR DEL MIRANDÉS
No ens fa por el repte; intentarem lluitar tant o més que ells i jugarem tant com puguem
Juan Carlos Mandiá
ENTRENADOR DEL SABADELL

El vell conflicte entre Mandiá i Urko Vera

La principal amenaça del Mirandés és el seu davanter centre, Urko Vera, autor de 14 dels 28 gols de l'equip de Carlos Terrazas. El davanter basc i el tècnic del Sabadell, Juan Carlos Mandiá, van coincidir la temporada 2011/12 a l'Hèrcules, a segona A. Mandiá no confiava gaire en Urko Vera, però el fet que el seu davanter preferit, David Aganzo, tingués molts problemes físics, va provocar que el basc disputés un bon nombre de partits (31), que marqués força gols (11), i es convertís en una peça important de l'Hèrcules, que va disputar, sense sort, la fase d'ascens a primera. Malgrat el bon rendiment d'Urko Vera, Mandiá el va incloure al final d'aquella temporada en la llista de transferibles, la qual cosa no va agradar gens ni mica al davanter, que va marxar a la Ponferradina.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)