Sabadell

Tornen a sumar i van retallant

Sabadell. La derrota de l'Osasuna deixa els arlequinats a tres punts de la salvació, tot i que la victòria del Recre els destarota

El cinquè empat consecutiu del Sabadell el va acabar fent bo l'Osasuna, que ahir no va aconseguir la victòria al Villamarín i deixa els arlequinats un punt més a prop de la permanència. Els arlequinats es congratulaven al final del seu partit contra el Mirandés de no haver caigut derrotats. “Sabíem la dificultat de jugar a Miranda i hem sumat un punt més, i ja en queda un de menys per a la salvació”, explicava Antonio Hidalgo, que reconeixia: “És veritat que cada vegada queden menys partit però som conscients que si hi ha un camí és aquest.”

Ahir només el Recre va ser capaç de guanyar i és ara qui marca la salvació. El Sabadell, però, continua cuer una jornada més, empatat amb el Racing de Santander.

LES REACCIONS

Sabíem la dificultat de jugar a Miranda i hem sumat un punt més, i ja en queda un de menys per a la salvació. Ara hem de guanyar
Cada vegada queden menys partit però som conscients que si hi ha un camí és aquest
Antonio Hidalgo
capità del sabadell
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)